Özge Ulusoy kimdir estetiksiz halini gören bu aynı kişi olamaz diyor

Özge Ulusoy kimdir? Özge Ulusoy nerelidir? Özge Ulusoy'da estetik var mı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Özge Ulusoy kimdir estetiksiz halini gören bu aynı kişi olamaz diyor

Özge Ulusoy kaç yaşındadır? Özge Ulusoy kimdir? Özge Ulusoy'da estetik var mı? Hiçbir yerimde estetiğim yok diyen Özge Ulusoy'un estetiksiz halini görenler şoke oldu. Özge Ulusoy'un estetikli ve estetiksiz halinin yer aldığı fotoğrafı haberimizden okuyabilirsiniz.

"İKİ AYRI İNSAN GİBİ"

Özge Ulusoy'un estetiksiz fotoğrafını görünce burnunu yaptırdığı, çenesini törpülettiği, dudaklarına ve göğüslerine silikon yaptırdığı dikkatlerden kaçmadı. Ulusoy'un estetiksiz halini gören "İkisi ayrı insan gibi" yorumları yapmadan edemedi.

İşte Özge Ulusoy'un estetikli estetiksiz hali:

ÖZGE ULUSOY KİMDİR?

Özge Ulusoy 28 Ekim 1982’de Ankara’da doğdu. Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) ikincisi ünlü profesyonel Türk manken, sunucu, sinema ve dizi oyuncusudur.

2001 yılında dünyanın en prestijli model ajanslarından Amerikan Elite Modellik Ajansı’nın düzenlediği bir güzellik organizasyonu olan Elite Model Look’a katıldı ve üçüncülük unvanını kazandı. Bu derecenin ardından Gaye Sökmen Ajans’a kayıt oldu. Aynı zamanda 2003 senesinin Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) yarışmasında ikinci seçilen ve bunun ardından Panama’da dünyanın en prestijli güzellik yarışması olan Kâinat Güzellik Yarışması’nda (Miss Universe) Türkiye’yi temsil eden model, Uğurkan Erez ile tanıştı ve profesyonel modellik hayatına Cengiz Abazoğlu defilesi ile adım attı.

 

Yorumlar