Sinem Sülün kimdir kaynanası yatak odasına dinleme cihazı yerleştirmiş

Sinem Sülün kimdir? Sinem Sülün'ün eski eşi kimdir? Sinem Sülün'ün kaynanası yatak odasında ne yaptı? Cevaplar haberimizde...

Sinem Sülün kimdir kaynanası yatak odasına dinleme cihazı yerleştirmiş

Sinem Sülün kimdir? Sinem Sülün ne zaman Türkiye güzeli oldu? Sinem Sülün'ün eski eşi kim? gibi soruların cevaplarının yer aldığı haberimizde Sinem Sülün'ün eski kaynanasının yaptığını duyunca şoke olacasınız. 

HAPİS CEZASI ALDI

Eski Türkiye güzeli Sinem Sülün'ün yatak odasına "böcek" diye bilinen dinleme cihazı yerleştiren eski kayınvalidesi Hikmet Birsen Yüksel ve kayınpederi Sami Yüksel, 2'şer yıl 6'şar ay 15'er gün hapis cezasına çarptırıldı.

PRİZDE DİNLEME CİHAZI BULDU

2013 yılında tekstilci Mustafa Yüksel ile evlenen 2005 Miss Model Of Turkey yarışmasının birinci Sinem Sülün, evliliğinden bir süre sonra yatak odalarındaki üçlü prizde 'böcek' diye bilinen dinleme cihazı buldu. Eşinin ailesinin kendisini dinlettiğini iddia ederek mahkemeye başvuran model, ardından eşinden boşandı.

2 YIL 6 AY HAPİS CEZASI

Sinem Sülün'ün açtığı dinleme davasında kayınpeder Sami Yüksel ve kayınvalide Birsen Yüksel 2 yıl 6'şar ay hapis cezası aldı.

 SİNEM SÜLÜN KİMDİR?

Samsun doğumlu manken 5 yaşından beri yaşantısını İzmir’de sürdürmektedir. Annesininde Karadenizli olduğu belirten Sinem Sülün’ün babası askerdir.

2005 Miss Model of Turkey 1.si olan güzel Sinem Sülün Uğurkan Erez’in koreografisini yaptığı bir yarışmada 1. olmuştur. 2007 yılında Miss Turkey Universe’de 2. olmuş ve 2008 yılında ülkemizi Vietnam’da Kainat Güzellik yarışmasında temsil etmiştir.

Yorumlar