Survivor 2018'de yapılan büyük değişiklik ne yeni konsept nasıl olacak?

Acun Ilıcalı, Survivor All Star Gönüllüler konseptinin bittiğini açıkladı ve yeni kuralları anlattı. İşte yeni Survivor...

Survivor 2018'de yapılan büyük değişiklik ne yeni konsept nasıl olacak?

Survivor 2018'de her şey değişiyor!  Takımlardaki büyük dengesizlik ve All Star'ın bütün oyunları kazanması nedeniyle Acun Ilıcalı, 'Hata yaptık. Bu konsept doğru değil. Bundan sonra Survivor All Star All Star'a karşı olacak' dedi.  Survivor 2018'de bugüne kadarki 7 dokunulmazlık oyununun 6'sını All Star'ın kazanması, ödül ve iletişim oyunlarında da ezici üstünlükleri nedeniyle Acun Ilıcalı ve Acun Medya ekibi radikal bir karar aldı. Survivor 2018'de format artık tamamen değişiyor ve yeni takımlar ortaya çıkıyor.

Takımlar arasında dengesizlik olması nedeniyle Acun Ilıcalı Survivor 2018'de konsepti değiştiriyor. Survivor'da All Star takımı ikiye bölünecek ve takımlar 10'a 10 olacak. Artık All Star ve Gönüllüler takımları olmayacak. All Star'da en başta açıklanan kadrodan kalan 11 yarışmacıdan 6'sı bir takımda, 5'i ise diğer takımda olacak. Yeni Survivor 2018'de iki takım da 10'ar kişiden oluşacak. Survivor'daki yeni takımlardaki isimler Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde belli olacak.

Yorumlar