Talat Bulut taciz haberlerine Şavval Sam'dan açıklama geldi!

Talat Bulut taciz haberlerine Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Şevval Sam, ''Böyle bir şey varsa hep birlikte kınayacağız!'' dedi.

Talat Bulut taciz haberlerine Şavval Sam'dan açıklama geldi!

Talat Bulut'un taciz haberleri hakkında son gelişme ne? Talat Bulut'un kostüm asistani Özge Ş. arasında yaşanan taciz davası hakkında Yesak Elma'nın başrol oyuncusu Şevval Sam sessizliğini bozdu! FOX TV ekranlarında izleyicinin karşısına geçen Yasak Elma adlı dizide 'Ender' karakterine hayat veren Şevval Sam çıkan haberlere daha fazla dayanamadı ve ''Böyle bir şey varsa hep birlikte kınayacağız, ama hukukta kadının beyanı esastır" dedi.

''MAĞDUR OLANLAR KADINLAR OLUYOR''

Oyuncu Talat Bulut'un kostüm asistanı genç bir kızı taciz ettiği haberleri ile ilgili sorulan sorulara başarılı oyuncu Şevval Sam şu şekilde cevap verdi, ''Şahit olduğum bir şey değil, taciz dediğiniz şey şahit olunabilecek de bir şey değil. bunun ispatı biraz zordur. Bu iş artık yargıya taşındı, çok yorum yapmak istemiyorum. dünyada bunun örneklerini gördük. Türkiye'de bunun üzücü hikayelerini çok duyduk. Kişilere de diziye de yakışık olmayan bir haber oldu, bunlara çok üzüldük. Benim konuşmam şu anda çok doğru değil. Böyle bir şey varsa hep birlikte kınayacağız, ama hukukta kadının beyanı esastır. Daha çok mağdur olan kadınlar oluyor'' dedi.

Yorumlar