Tırnak nasıl hızlı uzatılır bakım önerileri nelerdir sirke ve tuzu karıştırırsanız

Tırnaklar nasıl hızlı uzar? Tırnaklarım çabuk kırılıyor neden? Tırnak bakımı nasıl yapılmalıdır? gibi sorularınızın cevabını içeriğimizde mevcut.

Tırnak nasıl hızlı uzatılır bakım önerileri nelerdir sirke ve tuzu karıştırırsanız

Tırnaklarım çok çabuk kırılıyor neden? Kuaföre gidip manikür yaptırsam da tırnaklarım niye uzamıyor? Tırnak bakımı nasıl yapılır? Evde tırnak bakımı yapmak için neler gerekir? Tırnak nasıl hızlı uzar? sorularını ellerine özen gösteren her kadın sormuştur. Bizlerde bugün bu sorununuza çare olabilmek adına mükemmel bir içerik hazırladık. Özellikle sirke ve tuzun mucizesine inanamayacaksınız.

HIZLI TIRNAK UZATMA YÖNTEMLERİ

-Sağlıksız beslenme ve yetersiz su tüketmek tırnakların güçsüz kalarak kırılmasına neden olur. Varsa sağlık sorunlarının giderilmesi ve doğru beslenme programı tırnaların daha hızlı uzamasını sağlar. Beslenmenize önem göstermezseniz, tırnak bakımı kusursuz olsa dahi tırnaklardaki zayıflama ve kırılmayı önleyemezsiniz. En önemli kural dengeli ve öğün atlamadan sağlıklı beslenme.

-Yuvarlak kesilerek törpülenen tırnak, küt kesime göre daha hızlı uzar.
Tırnaklarınızı suda bekletmek tırlankların daha hızlı uzamasını sağlar. En yaygın bilinen hızlı tırnak uzatma yöntemi olan suda bekletme, tırnakların yumuşayarak kırılmasına neden olur. Tırnak kırılmasını önlemek için güçlendirici tırnak bakımını ihmal etmeyin. Tırnakları güçlendirmek ve daha parlak görünmesini sağlamak için suyun içine bir kaç damla limon damlatmanızı öneriyoruz.

-Sürekli oje kullanmak, tırnakların gücünü kaybetmesine neden olur. Haftada 2 gün oje sürmeyin ve tırnaklarınızı dinlendirin. Oje sürmeden önce güçlendirmek için mutlaka top coat kullanın.

-Sirke ve tuzu karıştırarak tırnaklarınıza sürmek uzamayı hızlandırıcı etkiye sahiptir.

-Limon suyu, zeytinyağı ve menekşe yağını karıştırarak tırnaklarınıza sürmek hem tırnakların hızlı uzamasını sağlar hem de beslenip güçlenmesine yardımcı olur.

-Muz, portakal, elma kabuğu ile tırnaklarınızı ovun. Meyve masajı, tırnak etlerini uyarır ve tırnak uzamasını hızlandırır.

-Tırnaklarınızı zorlayan hareketlerden kaçının. Uzayan tırnaklar kırılgan yapıya sahiptir. Tırnak kenarlarında oluşan et parçalarından rahatsızlık duyuyorsanız vazelin sürerek nemlendirin. Tırnağa zarar vermeden tırnak çevresinde oluşan ölü parçaları kesin.

Yorumlar