Yengeç burcu haftalık yorumları parçalı güneş tutulması etkileri

Yengeç burcu haftalık yorumları ve 11 Ağustos 2018 parçalı güneş tutulması Koç burcu etkileri elmaelma.com'da. İşte Yengeç aşk falı, sağlık falı, para falı.

Yengeç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor, Yengeç burcu aşk falı, Yengeç burcu sağlık falı, Yengeç burcu iş falı ve Yengeç burcu para falının detayları ile 11 Ağustos 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması Yengeç burcunu nasıl etkileyecek sorularının yanıtlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Astrolog Hande Kazanova'nın 6-12 Ağustos 2010 haftası burç yorumlarına göre Yengeç burcu bu hafta salı ve cumartesi günlerine dikkat etmeli. Parçalı güneş tutulması Yengeç burcunu parasal alanlarda etkileyece ve Yengeç para falına göre ummadık yerlerden para gelebilir. Hande Kazanova haftalık Yengeç burcu yorumunun detayları şöyle:

"Salı günü itibariyle Venüs ev alanlarınıza geçecek. Aile hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız, aile içinde iş birlikleri, aile içindeki konuşmalar, sevdiğiniz insanlarla bağlarınızı kuvvetlendirme gibi etkileriniz olacak. Eviniz için düşündüğünüz eşya değiştirme, tadilat, tamirat gibi düşünceniz varsa Venüs’ün 3 haftalık gezintisi içinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu hafta aile hayatınızda güzel etkileşimler devrede olacak. Özellikle Çarşamba günü aileniz için yaptığınız harcamalar çok yüksek olurken, özel hayatınızda tutulma öncesi bir takım zorlanmalar ortaya çıkabilir.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI YENGEÇ BURCU ETKİLERİ

Cumartesi günü önemli! Çünkü parçalı güneş tutulması gerçekleşecek. Bu parçalı güneş tutulması maddi alanlarınızı hızlandıracak. Parasal alanda rahatlamalar, elinize bir para geçmesi gibi yada yatırımlarınıza yönelme gibi işleriniz söz konusu olabilir. Merkür geriliyor, bu yüzden daha önceden konuşulmuş işler, tamamlanmamış işlerin peşine düşmek ve maddi konularda bu alanları harekete geçmek daha doğru olacaktır. Önünüzde riskli işleriniz varsa, yatırım yapmayı düşünüyorsanız çok abartılı ve aşırı iyimser davranmamaya dikkat edin.

BU HAFTA DİĞER BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK? HAFTALIK BURÇ YORUMLARI VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar