Yengeç Ekim 2018 aylık burç yorumu

Yengeç Ekim 2018 aylık burç yorumu elmaelma.com'da. Yengeç burcu aylık yorumlarına göre bu ay Yengeçler aile ve kariyer arasına sıkışacak.

Yengeç Ekim 2018 aylık burç yorumu

Yengeç Ekim 2018 aylık yorumları elmaelma.com'da. Yengeç aylık yorumlarına göre 2018'de Yengeçleri özellikle kariyer ve aile alanında zor günler bekliyor. Ekim 2018 için Yengeçleri ay sonundaki mali sıkıntılar konusunda uyaralım. Kesenin ağzını açmayın. Yengeçler Ekim ayında sağlıklarına dikkat etmeleri için yeni girişimlere başlayabilir. Yengeç Ekim 2018 etkilerinde Dolunay hakimiyeti var. Aynı zamanda bu ay Yengeç burcu önsezileriyle parlayacak. Aşk hayatını merak eden bekar Yengeçler artık nişan ve evlilik için adım atma zamanı. İşte Ekim 2018 aylık Yengeç yorumunun detayları... Ekim 2018 Yengeç burçları için ev ve aile içi kavgalarla başlayacak. Ekim ayının 23'üne kadar Yengeç burçları aile ve ev konularıyla uğraşmak zorunda kalacaklar. Ekim 2018'de Yengeçlerin önsezilerine güvenmeleri gereken günler yaşanacak. Grup katılımları sosyal çevre sizi etkileyecek. Ekim ayındaki Dolunay Yengeç burçlarını kariyer alanında etkileyecek. Bu ay finansal işlerde de önsezilerinizi dinleyin yanılmayacaksınız. 25 Ekim'den sonra Yengeç burçlarının şansları artacak. Yeni projeler işle ilgili atılımlar hatta şans oyunları bile kazanç getirebilir. 9 Ekim 2018'den sonra romantizm, sevgi, zevk ve güzel zamanlara odaklanacağınız günler gelecek. Ancak bu dönem kişisel olarak uyuşukluk ve tembelliği de beraberinde getirecek. Uzun süredir yapmak istediğiniz değişiklikler için beklenmedik bir kaynak gelebilir. 17 Ekim'de kurnazlıklara ve avcılara dikkat edin. Üstelik zarar görmek için işlerinizin sadece kağıt üstünde olması gerekmez. 

18 Ekim'den sonra bir süre aile ve kariyer arasında sıkışabilirsiniz Yengeç burçları. Partnerinizin sevgi ve ilgisine önem verin yoksa kariyer alanında da işleriniz zorlaşabilir. Düğün veya nişan planları için de zaman yaratmak için iyi günler.

25 Ekim'den sonra sağlığınız için yeni bir şeyler yapmak ideal mesela egzersize başlayabilirsiniz. Daha önce üzerinde çalıştığınız ama başarıya ulaştıramadığınız projeleri de yeniden elden geçirmek için ideal zaman. Ekim ayı aile büyüklerinizde de hastalıkların görülme olasığını getiriyor. Sakin kalın!

24 Ekim'i romantizme ve yaratıcı çalışmalara yarını, 12 Ekim'de önsezilerinizi dinleyin, 14 Ekim'de ise karamsarlığın sizi esir almasına engel olun. Elektronik alışverişler için 23 Ekim ideal bir gün. Ay sonuna doğru mali durumunuza dikkat edin özensiz harcamalardan kaçının. 

Yengeç Ekim 2018 yorumları aşk falı

YENGEÇ (22 Haziran – 22 Temmuz)

Element: Su

Nitelik: Öncü

Arketipler: Anne, hemşire, aşçı

Uğurlu günü: Pazartesi

Madeni: Gümüş

Uygun taşı: Ay taşı, yakut, inci, zümrüt

Uygun meslekler: Psikoloji, hekimlik, müzisyenlik, maliye, armatörlük, bahçeçilik, belediyecilik, hastabakıcılık, sosyal yardım görevlisi, aşçılık

Meraklı ve uyanık İkizler’den, yazın başlangıcı, güneşin arttığı, duyguların ve hislerin uyandığı Yengeç burcuna geçiyoruz. Aşkların, duygusal karşılaşmaların en yoğun yaşandığı döneme, Yengeç dönemine uzanıyoruz.

Bir Yengeç insanı için en önemli şey duygusal açıdan güvende olmaktır. Sevgi alışverişleri onlar için hayati önem taşır. Sezgileri kuvvetlidir, duyguları yoğundur, hatta o kadar yoğundur ki, duyguları kelimelere, şarkılara dökmek ya da gözyaşı olarak akıtmak hayatın anlamı haline gelebilir. Aşırı hassas ve duygusal olan bu insan, ilk bakışta sert kabuğunun altında gizler kendisini. Halbuki içi sıcacık, yumuşacık keşfedilmeyi bekler. Belki de yabancılara ve düşmanlarına karşı kendisini korumak istediği için yampiri yampiri, sert sert adımlar atar.

Evini kendi kabuğunda saklayan yengeç, ailesine, sevdiklerine ve çocuklarına fazlasıyla düşkündür; ha bir de geçmişine… Bilindik her şey, bilinmeyenden iyidir felsefesiyle, değişimi, değişikliği kolay karşılayamaz. Belki de o yüzden diretir, inat eder ve duygusal şantaja başvurur. Anılar, yaşanmışlıklar hep saklanmalı, duygularda yeniden ve yeniden yaşanmalıdır.

Bir Yengeç insanını, yuvarlak hatlarından, sevgi bekleyen bakışlarından ve duygusal tepkilerinden kolaylıkla tanıyabilirsiniz.

Güneş Yengeç’te,  muhafazakârlığı, aileye düşkünlüğü arttırırken, Ay Yengeç’te, sezgileri kuvvetli yapar. MerkürYengeç’te, akıl konularında ve iletişimde duygusal olarak karar verdiğimizi gösterir. Venüs Yengeç’te, sevdiklerimizi korumanın ve onlara annelik etmenin anlamıdır. Mars Yengeç, devamlı savunur ve kendiyle kavga eder çünkü hassas ve alıngandır. Jüpiter Yengeç’te, cömertliği ve parayı iyi kullanmayı sağlarken, Satürn Yengeç, zamanı kullanmakta zorlanmamıza neden olur. Hassaslık hayatla baş etmede, başımıza işler açabilir.

EKİM AYI DİĞER BURÇLAR İÇİN NELER GETİRECEK? DETAYLI AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

 

Yorumlar