2015 Sonbahar makyaj trendleri

2015 sonbahar aylarında makyaj modası bizi etkilemeyi başardı. Etkileyici göz makyajından çekici dudaklara kadar, sonbaharda nasıl makyaj yapılır sorusu bu dosyada cevabını buluyor.

2015 Sonbahar makyaj trendleri

2015 Sonbahar makyaj trendleri yine birbirinden çekici ve cool. En ünlü markaların da defilelerinde tercih ettiği, en ünlü makyaj artistlerinin belirlediği sonbahar makyaj trendlerine göz atarak, güzelliğinizi daha da ön plana çıkarabilirisniz…

İşte 2015 Sonbahar makyaj trendleri arasından öne çıkan detaylar...

Sıcak seksi kırmızı ruj akımı, aslında zamansız trendler arasında olsa da birkaç sezondur naturel tonlardaki makyaj furyasıyla beraber biraz geri planda kalmıştı...

2015 Sonbahar makyaj trendleri ile birlikte tekrar geri dönüş yapan kışkırtıcı kırmızı dudaklar için, hemen makyaj çantanıza birkaç kırmızı ruj atmanızı öneririz.

2015-sonbahar-makyaj-trendleri-1.jpg

Göz kenarlarında siyah şeritlerin sıkıcı mı olduğunu düşünüyorsunuz?

Fendi ve Proenza Schouler gibi büyük isimlerin de defilelerinde tercih ettiği, yeni bir göz makyajı trendi var. Siyah kalemle gözlerinize yaptığınız hatları kenarlara doğru dağıtmak. Eminiz, bu sınırlandırılmamış göz makyajı stillerine siz de bayılacaksınız…

2015-sonbahar-makyaj-trendleri-2.jpg

Kahverengi allıklarınızı bir süreliğine rafa kaldırma zamanı geldi… 2015 makyaj trendleri arasında allık renkleri olarak sıcak şeftali ve gül renkleri var.


Bu trendin ilham aldığı şey ise 'utanıp kızarmış' lık… Yanaklarınıza hafif kızarmış görüntüsü verin. Bu trendi makyaj artistleri ilk olarak Bessette, Michael Kors ve Ralph Lauren defilelerinde bizlere tanıttı.

2015-sonbahar-makyaj-trendleri-3.jpg

Işıltılı verilmiş makyaj tonları birkaç sezondur trendler arasında…

2015 Sonbahar göz makyajı trendlerinde de yer alan ışıltılar, bronz, altın ve gümüş tonlarıyla da birleşmeye hazırlanıyor. Siz de bu parıltıların dünyasına gidip güzelliğinizin daha da ışıldamasını isterseniz, siyah dumanlı göz makyajınıza altın gölgeler verebilirisniz.

2015-sonbahar-makyaj-trendleri-4.jpg

90'ların efsanesi gotik dudaklar 2015 Sonbahar makyaj trendleri arasında da yer alıyor.

Özellikle salaş dalgalı saçlar ile birleştirilen koyu renk rujlar bu sonbaharda stilinizi bir adım daha öne çıkarmanız konusunda size oldukça yardımcı olacaktır.

2015-sonbahar-makyaj-trendleri-5.jpg

Mükemmel gölge oyunları bir süre daha popülerliğini koruyacağa benziyor. Gölgeli dumanlı gözler 2015 Sonbahar'da da makyaj trendleri arasında üst sıralarda yerini alıyor.

Siyah tonlarının kullanıldığı bu göz makyaj stilinden Burberry ve Tom Ford gibi markalarda defile ve çekimlerinde vazgeçemiyor.

2015-sonbahar-makyaj-trendleri-6.jpg

2015 Sonbahar makyaj trendleri arasında maskaraların çıkışı yadsınamaz…

Makyajınıza yoğun maskara uygulamak, kirpiklerinizin ucuna gümüş rengi bir maskara uygulamak ve alt kirpiklerinize de maskara ile yoğunluk vermek bu sonbahar da en çok uygulayacağımız makyaj stillerinden olmaya aday...

2015-sonbahar-makyaj-trendleri-7.jpg

Yorumlar