2011 mücevher modası

2011 mücevher modasında avize ve düğme görünümlü küpeler, tektaş, alyans gibi klasik modellerin yanı sıra ince, birkaç farklı parmağa birden yan yana takılan yüzükler sıyrılıyor.

2011 mücevher modası

Bu yaz bilekler, parmaklar ve gerdanlar renkli taşlar ve çiçek motifleri ile hareketleniyor. Kırmızı ve yeşil büyük hacimli taşlar, geometrik desenler, gösterişli olduğu kadar fiyat avantajı sunan zarif takılar, Jival’in 2011 pırlanta yaz koleksiyonu ile modayı yakından takip edenlerle buluşuyor.

Jival tasarımcılarından 2011 yazına özel mücevherler

Jival tasarımcıları 2011 yazına özel tasarladıkları Lyra koleksiyonunu kadınların beğenisine sundu. Koleksiyonda renkli taşlar ön plana çıkıyor. Aksesuarlar hacim olarak büyürken, çok ince, hafif ve sayıca fazla kombinasyonlar dikkat çekiyor.  

Püskül ve saçaklar, manşetler, kokteyl halkalar, büyük hacimli formların yanı sıra temalı ürünlerde burç kolyeleri, çiçekler, taş görünümlü yüzeyler ve geometrik formlar; renklerde siyah, gri, mavi siyah, kahverengi ve lacivert gibi koyu tonlar; yarı değerli taşlarda muhteşem mavi tonları, gök mavisi, soluk gri maviler, mavi yeşiller, turkuvaz ve mavi topazlar göze çarpıyor. 2011 mücevher modasında avize ve düğme görünümlü küpeler, tektaş, alyans gibi klasik modellerin yanı sıra ince, birkaç farklı parmağa birden yan yana takılan yüzükler sıyrılıyor.

Yorumlar