2016 Kış Çanta Modelleri

2016 kış aksesuar modasını inceliyoruz. Öne çıkan çanta trendleri ile bir dosya hazırladık.

2016 Kış Çanta Modelleri

İster sokak modası ister şık davetler, kıyafetimizi en güzel şekilde tamamlayan aksesuarların en başında gelen çantalar 2016 Kış sezonunda yine karşımıza en güzel şekillerde çıkıyor.

New York, Milano ve Paris Moda Hafta’larının 2016 Kış sezonu çanta trendlerini sizler için mercek altına aldık.

İşte 2016 Kış sezonunun çanta modelleri…

Kürklerin biz kadınlar için ne kadar cezbedici olduğunu bilen modacılar 2016 Kış sezonunda çantalarda kürk modasını başlattı.

Birçok renk alternatifleri ve modelleri mevcut olan kürklü çantalar en güzel halleriyle onlara kavuşacağımız günleri bekliyor.

Elie Saab’tan Fendi’ye kadar birçok dünyaca ünlü markalarında defilelerinde tercih ettiği bu çanta modelleri tek kelimeyle harika görünüyor.

2016-kis-canta-modelleri-1.jpg

2016 Kış çantalarını tanıtan defilerde en dikkat çeken modeller arasında çapraz takılan ve bele asılan çantalar da var.

Hayvan desenli, zincir detaylı, rugan ve deri gibi birçok seçeneği olan bu çantaların popülerliği daha şimdiden yükselmeye başladı.

2016-kis-canta-modelleri-2.jpg

Bu sezon beki de en çok beğenilen çanta modeli kutu şeklinde olanlar.

Kıyafetlerimize bambaşka stil getirecek bu çantalar en ünlü markalarında gözdesi. Louis Vuitton’dan Alexander McQuenn’e kadar çoğu ünlü markanın bir sürü vitrinlerinde şimdiden yerini alan bu çantalar adeta harika…

2016-kis-canta-modelleri-3.jpg

2016 Kış sezonunda 70’lerin püskül modası kıyafet ve ayakkabılarda olduğu gibi çantalarda da geri dönüş yapıyor.

Özellikle sokak modasında bu eğlenceli ve şık çanta stillerini rahatlıkla kullabilirsiniz. Tory Burch ve Burberry gibi pek çok markanın defilelerinde şıkça yer verilen bu çantalar sizce de çok klas durmuyor mu?

2016-kis-canta-modelleri-4.jpg

Grafik detaylı el çantaları, 2016 Kış sezonunda sık sık karşımıza çıkacak.

Bu eğlenceli ve renkli çantalar kıyafetlerimize yepyeni bir boyut kazandıracağa benziyor. Özellikle neon renkli olanlar ünlü tasarımcıların ve bizim favorilerimiz arasında.

2016-kis-canta-modelleri-5.jpg

Sadece süet saçaklar 70’lerden günümüze fırlamadı, omuzlardan çapraz asılan küçük çantalarda 2016’nın trendleri arasında.

Özellikle kahverengi tonları ve kalın saplı tercih edilmesi beklenen bu çantaları Calvin Klein ve Michael Kors gibi dünyaca ünlü markalardan bulabileceğiniz gibi, her bütçeye uygun mağazalardan da temin etmek mümkün.

2016-kis-canta-modelleri-6.jpg

2016 Kış sezonu çanta defilelerinde renkli dokular odaklanılan en önemli detaylardan oldu.

Bu renkli çantaları daha da eğlenceli kılmak isteyen modacılar 2016’nın Kış sezonu çantalarına, ifadeli kelimeler kullandı. Renklerin arasından sıyrılan bu kelimeler sayesinde sokak modasına çok değişik bir soluk geleceğe benziyor.

2016-kis-canta-modelleri-7.jpg

2016 Kış sezonunda portföy çantalar harika doku ve desenlerle karşımıza çıkıyor.

Kürk detayları, güçlü kenarlar ve birbirinden renkli desenlerle bu çantalara hayran olmamak mümkün değil. Eminiz ki bu çantalar şık davetlerin de vazgeçilmezi olacak.

2016-kis-canta-modelleri-8.jpg

Askısız saplı çantaları Victoria Beckham ile adeta bütünleştirsek de, 2016 Kış sezonunda bizim de elimizden düşmeyeceğe benziyor.

Dünyaca ünlü tasarımcıların defilelerinde en çok bu çanta stillerine yer verdi. Renkli süet kumaşlar, yumuşak derilerin favori gösterildiği bu çantalar belki de 2016 Kış sezonunun en çok tercih edilen çanta modeli olacak…

2016-kis-canta-modelleri-9.jpg

Moda dünyası 2016 Kış sezonunda ilginç tasarımlı çantalarla tanışmaya hazırlanıyor.

Özellikle giyeceğiniz dümdüz bir kıyafet ile elinize alacağınız bu ilginç tasarımlı çantalar stilinizi bir anda değiştiri ve tüm dikkatleri üzerinize öekmeyi başarır. Özellikle Channel ve Moschino ilginç tasarımlı çantalar konusunda çok iddialı…

2016-kis-canta-modelleri-10.jpg

Yorumlar