2013 yuvarlak ve aynalı gözlük modelleri

2013 güneş gözlüğü modellerini inceliyoruz. Yuvarlak formlar ve aynalı modeller bir arada ve göz alıcı. Siz hangisini beğendiniz?

2013 yuvarlak ve aynalı gözlük modelleri

ELMAELMA Özel-2013 ilkbaharının en cezbeden güneş gözlüğü hangisi? Ya da 2013 güneş gözlüğü modellerine bakabildiniz mi diyelim önce? Yılların klasiği Ray-Ban damla modelini mi yoksa sportif Ray-Bay Wayfarer'i mı kullanacaksınız yine?

2013 yazında gözlükleriniz stilinizi yansıtsın istiyorsanız yeni modellere bakmakta fayda var. Yuvarlak, büyük, köşeli, dekoratif, koruyucu ve aynalı modellerden bahsediyoruz. Peki sizin yüz hatlarınıza hangisi uygun?

Yuvarlak çerçeveler

2013 yazının göze çarpan gözlük modeliyse yuvarlak formlar. İnce kemik veya metal çerçeveden oluşan bu retro model küçük, orta boy ve büyük formlarda kullanılacak.

Gözlerde aynalar
Burberry'nin aynalı gözlüklerini de çok seveceksiniz. Dolce& Gabbana kalın çerçeveler ve çizgi formlarıyla kullandığı yuvarlak gözlükleri rengarenk bir yaz için ideal ve sportif.

Dekoratif gözlükler
Yuvarlak aynalı camların kenarlarını gold veya gümüş motiflerle saracak tasarımlar olacağa benziyor. Roberto Cavalli tasarımları abartılı süslerle karşımızda olacak.

Renkli camlar
Gucci 2013 yaz koleksiyonunda renkli camlara yer veriyor. Renkli ve gölgeli ilerleyen kemik çerçevenin tonlarında camlar bu yazın trendleri arasında. Renklerde geçişler gözlüklerde de hakim olacak!

20.jpg

Yorumlar