19 Temmuz burç yorumlarınız!

Güneş Mars Kare...Kazalara Dikkat!...Astrolog Demet Baltacı 19 Temmuz burçlarını yorumluyor....

19 Temmuz burç yorumlarınız!

Bugün 19 Temmuz Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Koç burcunda ilerleyen Ay son dördün fazında… Ay sabah 05:20’de Mars ile karşıt açı yapacak ve boşluğa girecek. Güne hareketli, enerjik, huzursuz başlayabiliriz.

Bugün Güneş ve Mars arasındaki kare açı da kesinleşecek. Enerji ve motivasyonumuz yüksek olabilir.

Ancak kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalı, riskli eylemlerde bulunmamalıyız. Vurma, çarpma, ateş ve kesici aletlerden gelebilecek zararlar artabilir. Dürtülerimizi ve tepkilerimizi kontrol etmemiz daha zor olacağından ilişkilerde oluşabilecek öfke ve tartışmalara karşı da dikkatli olmalıyız.

Ay 11:44’ de Boğa burcuna geçiş yapacak. Öğleden sonraki saatlerde maddi manevi güvenliğimiz ve somut değerler biraz daha ön planda olabilir.

Yengeç burcundaki Merkür, Balık burcundaki Neptün ile üçgen görünümde olacak. Duygularımız ve hayal gücümüz güçlenirken, çevremizdeki kişilere karşı empati yapabilir onları daha iyi anlayabiliriz.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Rekabet içerisinde olduğunuz kişilerin size savaş ilan ettiğini hissedebilirsiniz. Kendinizi geri çekmeye çalışmaz, kişiliğinizi ortaya koyarsanız, gün sizin gününüz olabilir. Bu durum rakiplerinizi bile derinden etkileyebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Günlük hayatınızı etkileyebilecek ufak tefek kazalar ve sakarlıklar söz konusu. Özellikle trafikte biraz daha dikkatli olmalısınız. Bu nedenle çok fazla hareket etmeden sakin bir gün geçirmek daha doğru olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ev, aile veya çocuklarınızla ilgili bazı ani masraflar gündeme gelebilir. Fazla panik yapmadan şartlara uyum göstermeye çalışın. Kısa sürede uygun ödeme imkanları ile karşılaşabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün de özel yaşamınızdaki sorumluluklarla ilgilenebilir, boş vakitlerinizde yakın çevrenizdeki kişilerin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelebilirsiniz. Bu kişileri ne kadar mutlu ettiğinizi ilerleyen günlerde göreceksiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Motivasyonunuzun tam ve enerjinizin bol olacağı bir gün yaşayacaksınız. Bu özellikleriniz, size azim ve cesaret verecektir. Kendi sorunlarınız size güç yetiremezlerse başkalarınınkine bile el atabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir yakınınızla maddi konular hakkında görüşebilir, kendisine yol göstermeye çalışabilirsiniz. Bu kişi tanıdığınız bir uzmana yönlendirerek de kendisine yardımcı olabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Özel yaşamınızda aldığınız çeşitli hizmetlerle ilgili bazı kararlarınız olabilir. Bunların bazılarını artık bırakabilirsiniz. Bu hareketinizin nedeni bütçenizi rahatlatmak veya yeni bir hizmet almaya yönelmek olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Özel yaşamınızda aldığınız çeşitli hizmetlerle ilgili bazı kararlarınız olabilir. Bunların bazılarını artık bırakabilirsiniz. Bu hareketinizin nedeni bütçenizi rahatlatmak veya yeni bir hizmet almaya yönelmek olabilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Arkadaşlarla yaptığınız konuşmaların kısa sürede tartışmaya dönüşmesi mümkün. Neşeli ve iyimser yönünüz çevrenizdeki kişiler tarafından gamsızlık olarak algılanabilir. Onların sorunlarına karşı biraz daha duyarlı olmaya çalışın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sakin ve sağduyulu davranmak biraz daha zor olabilir. İşbirliği yaptığınız kişiler ve otorite kavramları ile çatışmalar meydana gelebilir. Taraf tutmadan objektif hareket etmeye çalışın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Zihniniz bugün tam kapasiteyle çalışabilir. Bu durumu avantaja çevirmeli ve tüm konsantrasyonunuzu işlerinize ve çözülmesi gereken sorunlara vermeli, plan yapmayı boş kalan zamanlara ertelemelisiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Parasal konularla ilgili tam özgürlük isteyebilirsiniz. Ancak biraz daha sabırlı olmalı, bütçenizi doğru değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızı hareketlendirecek ani kıvılcımlar söz konusu olabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar