2016 Kış Ayakkabı Modası!

2016 kış sezonunda öne çıkan ayakkabı modelleri ile bir trend dosyası hazırladık.

2016 Kış Ayakkabı Modası!

2016 Kış trendleri hakkında birçok parçayı haber dosyalarımızdan takip ettiniz. Bu dosyalar Paris, Milano, New York Moda Haftaları’nın en öne çıkan detaylarına göre hazırlanıyor.

Artık 2016 Kış sezonuna dair birçok fikrimiz varken, ayakkabıları unutmak olmaz… İşte 2016 Kış sezonunun öne çıkan ayakkabı modelleri…

Klasik dans ayakkabılarıyla 2016’da her yer sizin için dans pisti olacak. 2016’nın Kış sezonu için neredeyse en ünlü tüm markalar klasik dans ayakkabılarını vitrinine koymaya hazırlanıyor.

Renkli ya da tek renk tercih edebileceğiniz bu ayakkabıları özellikle pantolon ve deri taytlarla harika biçimde kombinleyebilirsiniz.

2016-kis-ayakkabi-modasi-1.jpg

Bootie modeller birkaç senedir olduğu gibi 2016 Kış sezonunun da vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor…

Bootie ayakkabılar, ayak bileğinde duran yüksekliği nedeniyle boyu biraz kıssa da, topukları sayesinde yağmur ve kardan etkilenmemenize yardımcı oluyor. Deri, süet, renkli, düz gibi birçok seçenekleri bulunan bu harika botları bütün kıyafeterinizle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz…

2016-kis-ayakkabi-modasi-2.jpg

Timsah ve yılan derisi zamansız diye nitelendirdiğimiz, modası hiçbir zaman geçmeyecek materyallerden. Bu yüzden yılan ve timsah derili ayakkabılar 2016 Kış sezonunda sıkça karşımıza çıkmaya devam edecek.

2016 Kış sezonunda kürk detayları da verilen bu şık ayakkabıları giymek biraz cesaret istiyor değil mi?

2016-kis-ayakkabi-modasi-3.jpg

Kısa ve kalın topuklar 2016 Kış sezonunda birçok farklı modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Uzun çizmeler veya normal ayakkabı olarak tercih edebileceğiniz kısa ve kalın topukluları Marc Jacobs, Miu Miu, Donna Karen gibi seçkin mağazaların raflarında şimdiden bulabilirsiniz.

2016-kis-ayakkabi-modasi-4.jpg

Kısa ve kalın topukların trendine bazı modacılar geometrik şekilller vererek daha da karakter içeren sanatsal çalışmalar eklemiş.

Spor, modern ve iki boyutlu modellerle, giymek için cesaret gerektiren bu ayakkabılar konusunda sizin düşünceniz ne?

2016-kis-ayakkabi-modasi-5.jpg

1970’li yılların ayakkabı trendlerinden en öne çıkan ince ve uzun burunlu ayakkabılar 2016’nın Kış sezonunda tekrar bizlerle buluşuyor.

Özellikle  Dolce & Gabbana bu ayakkabı modelini biraz daha eğlenceli hale getirmek için, ayakkabılara çeşitli dokular ve tüyler ekledi. Ne dersiniz sizce de çok ilginç ve eğlenceli olmamış mı?

2016-kis-ayakkabi-modasi-6.jpg

2016 Kış sezonu ayakkabıları için defilelerde ne kadar çok yüksek topuklu ayakkabı gördüysek bir o kadar da kısa ya da düz topuklar gördük.

Çizmelerde, botlarda ve tabii olmazsa olmaz Oxford ayakkabılarda kısa topukların güzelliği göz ardı edilemez.

2016-kis-ayakkabi-modasi-7.jpg

Boncuklu veya mücevherli tasarımlar 2016 Kış mevsiminin öne çıkan ayakkabı trendlerinden. Bu ayakkabılar kendinizi diva gibi hissettirecek…

Bu çılgın ayakkabılardan almak istiyorsanız, ilk adresiniz Roberto Cavalli olmalı.

2016-kis-ayakkabi-modasi-9.jpg

Muhtemelen 2016 yılının Kış sezonunda en çok karşımıza çıkacak ayakkabı detayı, ayakkabının parmak kısmının başka renk oluşu…

Özellikle ayakkabının ana renginin kontras rengi seçilen bu trend akımının pek çok ayakkabı seçeneği ile onlarca modelini görmemiz mümkün.

2016-kis-ayakkabi-modasi-10.jpg

2016 Kış sezonunda Oxford ayakkabılar tarz değiştiriyor.

Oxford modellere eklenen topuk detayı, bu ayakkabı modelini daha eğlenceli, şık ve sıradışı gösteriyor. Çok renkli ve kumaş detaylı seçenekleri de bulunan bu ayakkabı stilini muhtemelen siz de çok seveceksiniz…

2016-kis-ayakkabi-modasi-11.jpg

 

Yorumlar