Amal Alamuddin : Yılın en stil sahibi gelini!

Kim Kardashian ve Angelina Jolie'nin beklentileri karşılamayan gelinliklerinden sonra Amal Alamuddin stiliyle içimize su serpti!

Amal Alamuddin : Yılın en stil sahibi gelini!

Angelina Jolie ve Kim Kardashian'dan sonra yılın en büyük 3. düğünüyle karşı karşıyayız!

Amal Alamuddin'in moda konusunda her zaman doğru tercihler yaptığını ve hiçbir zaman kendi stilinin dışına çıkmadığını biliyoruz.

Düğünden birkaç saat önce verilen brunchta Giambattista Valli imzalı  beyaz dantel üzerine mor ve kırmızı çiçek işlemeli, kısa bir elbise giymeyi tercih eden Amal Amuleddin'in gelinliğinin Oscar de la Renta tasarımı klasik bir gelinlik olduğu söyleniyor.

Yılın en popüler 3. gelininin düğün törenindeki fotoğrafları ilk kez  , tabii ki düğün konukları arasında yer alan Anna Wintour tarafından Vogue dergisinde yayınlanacak!

İtalyan basını Amal Alamuddin'i ünlüler dünyasının 2. Jackie Kenndy'si  olarak gösterdi. Bu benzetmenin sebebi ise Alamuddin ve Kennedy'nin ünlü tasarımcılara olan düşkünlüğü!

Venedik'teki ilk günde Dolce&Gabbana tasarımı siyah beyaz çizgili bir elbise giyen Alamuddin, Cuma akşamı prova yemeğine ise Alexander McQueen imzalı kırmızı bir elbise tercih etmişti. 

Kısacası Amal Alamuddin, Hollywood'un en karizmatik ve yakışıklı erkeğiyle evlenmeyi haketti!

Yorumlar