Evimizdeki enerjiyi Kasım ayında nasıl dengeleyeceğiz?

Evimizdeki enerjiyi dengelemek için Feng Shui'ye göre düzenleme önerileri...

Dilek Demirci

Neredeyse 2015'in sonuna geldik. Ne çabuk geçti değil mi bu yıl? Çin astrolojisine göre 8 Kasım’da domuz ayına başladık. 8 Aralığa kadar devam edecek. Bu ay bize neler getiriyor? Feng Shui'ye göre evimizin hangi bölgelerindeki enerjiyi nasıl dengeleyeceğiz şimdi onlara bakalım.

Domuz ayının şanslı kişileri kaplanlar ve maymunlar. Uyumlu, çözümcül, huzurlu bir ay. Yılan burcu olanlar için mücadeleci ve koşuşturması bol bir ay olacak. Seçimlerinizi yaparken iyi düşünün. Fareler daha sık sosyal ortamlara girecek. Hatta karşı cinsle olan yakınlaşmalar artabilir. Yılanlar, horozlar ve manda burçları bu ay bavulunuzu sürekli hazır bulundurun derim. Seyahatler çok gözüküyor. Domuz burcu olanlar biraz rekabet içinde kalabilir. Teklifler verirken bunu düşünerek hareket edin. 

Kişisel elementi yang ateş ve yin ateş olanlar bu ay destek görüp etrafınızdan yardım alacaksınız. Yang metal olan kişiler akademik anlamda başarılara imza atabilir. Eğitimler, kitaplar, tezler için doğru zamandasınız.

Evlerimize gelince; en bereketli ve keyifli yıldız bu ay kuzeydoğu'da. Bir tane de güneyde var. Kuzeydoğu ve güneydeki sabit ev yıldızınız iyiyse bu ay mutlaka su objelerinizi çalıştırın. Güzel enerjiler etrafınızı ve ruhunuzu sarsın. Diğer güzel enerjilerden bir tanesi de kuzeyde. Burada giriş kapınız varsa veya salon, oturma odası gibi bir yer varsa bu ay şanslısınız. Bu alanda sık vakit geçirin. Doğu bölgesinde stres ve gerginlik enerjisi yüksek. Bu enerjiyi biraz kırmızı renk kullanarak azaltalım. Kırmızı bir vazo, bir yastık, bir halı gibi küçük objeler yeterli. Batıda giriş kapınız varsa bu ay 3 bambu koyun mutlaka. Dolandırılma, kayıp enerjileri senenin negatif yıldızının etkisiyle aktif hale gelebilir. Merkezde bizi deli eden ve her işimizde aksilik çıkarabilen sarı yıldız var. Evin merkezi koridor, hol gibi bir yer ise bu yıldıza daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Mutlaka tuzlu su koyalım. Mekan tuzlu su koymak için uygun değilse, 6'lı metal çan asalım. Parlak ışık kullanmayalım ve bu bölgede ateş elementini çağrıştıran kırmızı, mor, sarı gibi tonlar varsa bunları kaldıralım. Hastalık yıldızımız güneybatıda. Burada yatak odanız varsa kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Lütfen 6 tane metal para asalım. Ve metal objeler kullanalım. 

Keyifli, sevgi dolu, muhteşem bir ay olsun...

Sevgiyle...
Dilek Demirci
İç Mekan Tasarımcısı & Feng Shui Uzmanı

"Sitemizde köşe yazarı olarak yazı yazan tüm yazarlarımız yazdıkları yazı ve görüşlerden tamamıyla kendileri sorumludur. Köşe yazarlarının yazılarından dolayı İnternethaber Yayıncılık AŞ. (elmaelma.com) hiçbir şekilde yasal sorumluluk kabul etmemektedir."
Yorumlar