Aslan burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 aşk, iş, sağlık, para falı

Aslan burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Aslan burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor? Aslan burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 haftalık burç yorumlarına göre Aslan burcunu, bu hafta aslan burçlarını mutlu eden işlerin peşinden koşacaksınız. Sorumluluklarınızın artmasıyla çok çalışmaya mecbur kalabilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Aslan burçlarını bu hafta bekleyenler...

''Haftaya Yeniay etkileriyle başlıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Yeniay ile beraber aşk hayatınızda kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu kararlar daha önceden konuşulmuş, tamamlanması gereken kararlar olmalı. Çocuğunuzun, özel hayatınızın sorumlulukları öne çıkabilir. Yaşam amacınızla ilgili konularda gökyüzünün kapıları açık olacak, olumsuzlukları çok düşünmeden isteklerinize kanalize olmalısınız.

Çarşamba günü satürn iş, hizmet alanlarınıza geçerek etkileriyle, 2.5 yıl boyunca sizi test etmeye başlıyor. İşinizi ve yapacaklarınızı gözden geçirecek, gerçekten sizi mutlu eden mesleğin, işlerin peşinden koşacaksınız. Satürn ün sağlık alanlarınıza girmesiyle birlikte, sağlığınızda kronikleşmiş bazı hastalıklar karşınıza gelebilir. Kendinizi ve sağlığınızı yeniden düzenlemeli, sağlığınızı gözden geçirmelisiniz. 2.5 yıl boyunca kendinize gereken özeni göstermeyi unutmayın.

Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Kimliğinizi 1 ay boyunca iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor, çok çalışabilirsiniz. Yine bu Perşembe önemli bir iş veya sağlık sorumluluğu sırtınıza binebilir. Hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olacağından bu işler size çok da yük olmayabilir sevgili Aslanlar.''

 

Cumartesi günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride bırakabilirsiniz. Yeniay da almanız gereken önemli kararları şimdi rahatlıkla hayatınızda uygulayabilirsiniz.

Yorumlar