Kérastase’tan saç gençleştiren serum!

İlk saç gençlik aktivatörü olan bu serum, saçları zamana karşı korumaya alıyor!

Kérastase’tan saç gençleştiren serum!

“Muhteşem güzellikte saçların kaynağı sağlıklı saç derisidir.” Kérastase tarihinde bir devrim niteliğinde olan bu düşünce, markanın bu alandaki uzmanlığını kanıtlar nitelikte bir manifesto olmuştur.

Bugün, yüksek teknolojiyi ve lüksü bir araya getirerek profesyonel saç derisi bakım uzmanlığıyla saçın değişen ihtiyaçlarına yönelik kişisel çözümler sunan Kérastase, bir adım öteye geçerek yeni bir bakım ürünüyle saç teli ve saç derisi kalitesinde oluşan değişimleri anlamaya yöneliyor.

Kérastase, zamanın saçlar üzerindeki etkisine saç derisi bakımı uzmanlığıyla kişiselleştirilmiş bir çözüm sunuyor: Densifique Sérum Jeunesse!

Bugüne kadar tasarlanmış ilk saç gençlik aktivatörü olan Sérum Jeunesse zamanın ve çeşitli günlük etkenlerin saçlarda neden olduğu incelme, gücünü parlaklığını ve yoğunluğunu kaybetme gibi yapısal değişikliklere karşı etki ediyor ve saç yoğunluk bakımı Densifique serisini tamamlıyor.

Zamana karşı korunmaya ihtiyacı olan bir biyolojik mekanizma, saçlarınız için mükemmel buluş: Melanin, saç gençliğinin kaynağı…

Melanin, saça rengini veren makromolekül olmakla beraber saç tellerinin doku ve parlaklığını kazandırmakla sorumludur. UVA ve UVB ışınları, çevre kirliliği ve stres gibi çeşitli günlük etkenler sonucunda saçımızda biriken serbest radikaller melanin salgılayan hücreleri yok eder. Sonuç olarak, saç en iyi koruyucusu olan melanini kaybeder.

Değerli formül

Densifique Sérum Jeunesse formülünde melanin salgılayan hücreleri korumak için en etkili antioksidan olan Anti-Ox Cellular’ı içerir. Bu zengin kompleksin içeriğinde yüksek antioksidan etkisi ile seçilmiş dört bileşen bulunur: Ferulik Asit, C vitamini, E vitamini ve UV filtresi.

Anti-Ox Cellular aktivitesini desteklemek için Densifique Sérum Jeunesse, aynı zamanda saça yoğunluk kazandırmada önemli bir molekül olan Stemoxydine® gücünü ve saç teline parlaklık ve esneklik kazandıran Ceramide etkisini birleştirir.

Densifique Sérum Jeunesse ile yoğunluk, hacim, parlaklık ve kontrol bir arada…

Gerçek bir gençlik serumu olan Densifique Sérum Jeunesse ile saç tellerinin gençliği aktive edilir; saçlar akıcı bir yumuşaklık ve göz alıcı bir hacimle parıldar. 3ay içinde saçta yepyeni bir yoğunluk öne çıkar.

Sérum Jeunesse gençlik aktivatörü, temiz ve ıslak saç derisine uygulanır. Saç gençliğini desteklemek için tüm yıl boyunca kullanılabilir. Duyulara hitap eden hafif dokusuyla ve muhteşem parfümüyle saça anında etki eder.

Densifique Sérum Jeunesse ile beraber bakımınızı tamamlamak için Densifique Serisi’nin saç yoğunlaştırıcı ritüeliyle tanışın…

Densifique Sérum Jeunesse Saç Yoğunluk Aktivatörü (YENİ!)

Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 120 ml/245 TL

densifique_serum+jeunesse-(1).jpg

Yorumlar