Orlando'nun yumrukları alkışlandı!

Justin Bieber-Orlando Bloom kavgasının görgü tanıklarından biri olan İspanyol gazeteci, Bloom'un Justin Bieber'ı yumruklarken Lindsay Lohan ve Leonardo DiCaprio'nun alkışladığını anlatıyor!

Orlando'nun yumrukları alkışlandı!

Geçtiğimiz günlerde Ibiza'daki Cipriana retoranda karşılaşan Orlando Bloom ve Justin Bieber'ın kavga ettikleri hakkında söylentiler ve kısa bir video ortaya çıkmıştı.

The Mirror dergisine konuşan bir tanık olayın yalnızca bir yumruktan ibaret olmadığını  anlattı.

Olaya tanık olan İspanyol gazeteci Anastasia Skolkova, Leonardo DiCaprio, Lindsay Lohan ve P. Diddy'nin de o gece orada olduğunu ve Orlando Bloom'u alkışlayarak desteklediklerini söylüyor.

Justin Bieber'ın Orlando Bloom'u kışkırttığını söyleyen Skolkova'nın çektiği kısa görüntüler herşeyi yansıtmıyor.

Görgü tanığı gazeteci Bloom ve Bieber arasında iki kez gerginlik yaşandığını ve kavganın dışarıda devam ettiğini belirtti.

KAVGANIN DETAYINI VE VIDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Anastasia Skolkova'nın ifadesine göre Orlando Bloom, Justin Bieber'ı yumruklarken birlikte yemek yediği arkadaşı Leonardo DiCaprio'nun alkışlarla ona destek verdi. Lindsay Lohan'ın da kahka atarak güldüğü ve alkışlarla Bloom'u cesaretlendirdiği İspanyol gazetecinin gözünden kaçmayan detaylardan.

Olaya şahit olan kişilerin açıklamalarına ve görüntülere rağmen ne Bloom ne de Bieber cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Yorumlar