Saç spreyinin şaşırtıcı etkileri!

Saçlarımıza şekil vermek için kullandığımız saç spreyinin, günlük hayatımızı kolaylaştırıcı birçok etkisi olduğunu biliyor muydunuz?

Saç spreyinin şaşırtıcı etkileri!

Saça şekil verdikten sonra sabitlemek için kullandığımız saç spreylerini farklı alanlarda da kullanıp inanamıyacağınız sonuçlar alabilirsiniz.

Ancak bu spreyleri kullanırken üzerini okuyup suda çözünür olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

. Saç spreyini yeni yıkadığınız veya yeni aldığınız perdelerin üzerine sıkın ve kurumasını bekleyin. Bunu birkaç kat tekrar edebilirsiniz. Bu yöntem perdelerinizin uzun süre temiz kalmasını sağlar.

. Ayakkabılarınızı cilaladıktan sonra üzerine saç spreyi sıkarsanız yeni görünümlü ve parlak bir ayakkabıya kavuşmuş olursunuz.

. Çıkmayan inatçı lekeler, çocuklarınızın eline bulaştırdığı boyalarla her yeri mahvetmesi artık sorun değil. Lekelerin olduğu yere saç spreyini sıkın ve daha sonra silin. Lekelerden eser kalmadığını göreceksiniz.

. Dikkatsiz davrandığımız zamanlar tişörtümüzün üzerine bulaşan ruj lekelerinin çözümü çok basit. Saç spreyini ruj lekesinin üzerine sıkın ve birkaç dakika bekleyin.

Spreyi sildiğinizde lekeninde çıkacağını göreceksiniz. İsterseniz tişörtünüzü daha sonra normal şekilde tekrar yıkayabilirsiniz.

. Çorabınızın ilk kaçtığı yere saç spreyi sıkarsanız, kaçmanın büyümesini engellersiniz.

. Çiçeklerinizin üzerine 30-40 cm uzaktan saç spreyi sıkarsanız ömürlerini uzatmış olursunuz.


 

Yorumlar