Tolga Çevik ve ODTÜ'lülerden selfie!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerinin organize ettiği Entertalking etkinliği kapsamında öğrencilerle buluşan Tolga Çevik sahne dünyasından, televizyona, politikadan çocuklarıyla ilişkisine kadar her konuda soruları yanıtladı.

Tolga Çevik ve ODTÜ'lülerden selfie!

Konuşma sırasında öğrencilerin başlattığı #hakkındakonuşuyoruz hashtagi ise Tolga Çevik hakkında yazılanlar ile Trend Topic listesine girdi. Söyleşide adeta izdiham yaşandı. Yüzlerce öğrenci Tolga Çevik'i görebilmek için salonu ve merdivenleri tıka basa doldurdu.

Söyleşi sırasında Tolga Çevik oyuncu olma kararında ailesinden destek görüp görmediği sorusuna şöyle cevap verdi: ''Babam uzun süre oyuncu olacağımı kabullenmedi.Ben bir oyun oynuyordum. 1996da. Geçen yüzyıl. Tarihi bir oyun yani. 14 tane ödül  aldım. 14. Ödülüm, Avni Dilligil ödülünü alacağım gece, annemle babamı  götürdüm. Jüri özel ödülü aldım. Artık ne yapmışsam jüriye? Çevik'in yanıtı alkışlarla kesildi, öğrenciler cevaba kahkahalar atarken,  Çevik daha bitmedi diyerek devam etti: Babam tebrik etti önce sonra "neyse hayırlısı inşallah sen şimdi mühendis falan ol da önce" dedi... Ben kendimi geliştirdim, 22. Ödülü alıyorum. Tekrar gittik beraber, şöyle yaptı: "sen bayağı bayağı tiyatrocu olacaksın galiba!" dedi... " diyerek oyumculuğa başladığı o dönemden bahsetti.

Öğrencilerin, "Bir oyuncuda mutlaka bulunması gereken 3 özellik nedir?" sorusuna ise Çevik: "Şahsa göre değişen birşey ama bana göre sabır olmalı, biraz tevazu olmalı, günümzde çok gerekliyor olabilir tabii ama yetenek olmalı." diyerek yanıt verdi.

BİR GAZANFER ÖZCAN DAHA GELMEZ!

Ayrıca Avrupa Yakası'ndaki rolü ile ilgili gelen bir sorunun ardından Gazanfer Özcan'ı sahnede anan Çevik; "Gazanfer Özcan ile çalışmak hayatımdaki en büyük mutluluktu. Bir daha 50 sene de bir Gazanfer Özcan gelmez."diyerek rahmetli tiyartocuyu andı. 

Keyifli söyleşinin ardından kalabalık bir öğrenci grubu ile hatıra selfiesi çekinen oyuncu, öğrencilere teşekkür ettikten  sonra ODTÜ'den ayrıldı.

Yorumlar