Türkiye’nin ilk zarafet okulu!

Hem sosyal hem de profesyonel hayatınızda \\\'ideal birey\\\' olmaya bir adım daha yaklaşmanız için mükemmel fırsat!

Türkiye’nin ilk zarafet okulu!

Türkiye’de zarafet üzerine çocuklar gençler ve yetişkinler olmak üzere geniş kapsamda eğitim veren ilk ve tek eğitim kurumu olan Zarafet Akademi, kişilerin  farkındalıklarını ortaya çıkararak, kişisel imajlarını kendilerini doğru temsil edecek şekilde oluşturmalarını  sağlayıp bunu profesyonelce nasıl kullanabileceklerini öğretmeyi amaçlıyor.

‘’Herkes bir şekilde artık bilgiye ulaşabiliyor, ancak bilginin nasıl kullanılacağı söz konusu olduğunda birçok kişi yetersiz kalıyor. Çok iyi okullardan mezun, iş hayatında belli noktalarda olan kişilerin bile kendilerini ifade etme konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirten Akademi’nin kurucu eğitmenlerinden Gökhan Dumanlı, Zarafet Akademi bünyesinde kendisinin de birebir ziyaret ettiği Avrupa’daki bu yönde eğitim veren kurumlardan çok daha ileri düzeyde bir eğitim verdiklerinin de altını çiziyor.

Ailelerin de ilgisinin yoğun olduğunu söyleyen Dumanlı, ancak en çok ilgiyi yetişkinler için açtığımız Zarafet ve İş Etiketi eğitimlerimiz görüyor. Hem erkekler hem de kadınların katıldığı bu eğitim programı kişisel imaj yönetiminden, beden diline, doğru ve etkin yürüyüş/postür çalışmalarından, masa kültürü ve düzenine, toplantı yönetimi ve e –posta adabından, telefonda etkin iletişime kadar oldukça yoğun ve uygulamalı bir içerikle sunuluyor.

En yakın eğitimi 8 -9  Kasım’da gerçekleştirecek olan akademi ile ilgili daha detaylı bilgi için www.zarafetakademi.com web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar