2016 yılında balık burcunu neler bekliyor? Astroloji yorumları....

Astrolog Demet Baltacı, 2016 balık burcunu yorumluyor.

2016 yılında balık burcunu neler bekliyor? Astroloji yorumları....

Sevgili Balıklar 2016 kuşkusuz sizin için önemli bir yıl olacak. Yıl bittiğinde yaşamınızda önemli değişimler olduğuna şahit olabilirsiniz.

Kadersel Ay düğümleri yıl boyu Başak-Balık hattında olacağı için Güneş ve Ay tutulmaları da bu burçlarda meydana gelecek. Tutulmalar yaşamımızı değiştirecek ve dönüştürecek gelişmeleri hızlandırırlar, bazı kapıları açarlar bazılarını da kapatırlar. Siz de özellikle Mart ve Eylül aylarında meydana gelecek bu tutulma etkileriyle zaman zaman kontrol dışı kadersel olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Büyük şans gezegeni Jüpiter 9 Eylül’e kadar Başak burcundaolacağından ilişkiler ve işbirlikleri alanında karşınıza önemli fırsatlar çıkarabilir. Sevgili Balıklar eğer bekarsanız bu yıl evlenebilirsiniz. Kariyerinizi geliştirecek bir iş ortaklığı yapabilirsiniz. Jüpiter 12 yılda bir burcunuzu ziyaret eder. Bundan önceki transiti 2003-04 yıllarında olmuştu. O dönemi bir hatırlayın benzer etkilerle karşılaşabilirsiniz. Jüpiter’in Güneş ve Venüs ile olumlu açı yapacağı tarihler sizin için özellikle önemli olacaktır. Ocak, Şubat ve Eylül ayı aşk ve ilişkiler için çok şanslı günler sizinle olacak. Girdiğiniz ortamlarda harika kişilerle tanışabilir, aşık olabilir hatta evlenme teklifi alabilirsiniz. Süregelen ilişkilerinizin daha sağlam bir zemine oturup evliliğe doğru gitmesi de mümkün.

Jüpiter 9 Eylül’den sonra Terazi burcuna geçerek yılın son aylarında maddi konularda sizi destekleyecek ve finansal durumunuzu geliştirecek.

Disiplin ve sorumluluk gezegeni Satürn yıl boyunca Yay burcundakariyer evinizde seyredecek. İş, kariyer ve toplum önündeki statünüzü sağlamlaştıracak çalışmalar yapabilirsiniz. Bu dönemde sorumluluklarınız artacağı için daha fazla yorulabilirsiniz. Gerekli ve gereksiz olanları ayıklamak, yeniden yapılandırmak için  uygun bir dönemde olacaksınız. Ancak bu süreçte eğer geçmişte ihmal ve yanlışlarınız varsa onlarla yüzleşmeniz gerekebilir. Otorite kavramları ve aile büyükleri ile ilgili sorumluluklar zaman zaman çok kısıtlayıcı olabilir, kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Mayıs ve Haziran ayı bu anlamda sizin için daha yorucu olabilir. Ağustos sonunda ise önemli bir kariyer başarısı elde etmeniz mümkün.

Para evinizde ilerleyen Uranüs son yıllarda Oğlak burcundaki Plütonile zıtlaşarak para durumunuzda ani değişimler, kontrolü zor iniş çıkışlar yaratmış olabilir. Şimdi Satürn’den aldığınız destekle maddi konularda daha istikrarlı bir sürece gireceksiniz. Yeni yapılandırmalar için kazançlarınız biraz kısıtlanabilir ancak sabrettiğiniz takdirde yıl sonu ve 2017 sizi para konularında daha fazla tatmin edecektir. Teknoloji, bilişim, bilim, eğitim, medya sektörüyle bağlantılı işleriniz bu dönemde daha verimli olabilir.

Burcunuzda ilerleyen Neptün yaratıcılığınızı, ruhsal ve sanatsal enerjilerinizi güçlendiriyor. Sezgileriniz de son zamanlarda oldukça artmış olabilir. Ancak aşırı idealist ve hayalperest olmamalısınız. Özellikle iş ve kariyer konularına gerçekçi yaklaşmalı, kayıp ve hayal kırıklıkları ile karşılaşmamak için disiplinli bir şekilde çalışmalısınız. Başarı emek harcadığınızda gelecektir.  Aşk yaşamınızda ise Neptün sizi daha fazla destekliyor. Hayal ettiğiniz mutluluk bu yıl çok yakın görünüyor.

Bu yılın en dikkat edilmesi gereken gezegen hareketi Mars retrosuolacak. 18 Nisan-30 Haziran aralığında Mars Yay ve Akrep burçlarında retro yapacak. Mayıs ayında kariyer konularında bazı aksiliklerle karşılaşmanız mümkün. Aynı zamanda Merkür retrosunun da gündemde olması iletişim sorunlarınız arttırabilir. Yeni bir anlaşma ve sözleşme gündeme gelirse biraz beklemekte fayda var. Bunun için Temmuz başını ve Ağustos’un son haftasını değerlendirebilirsiniz. Bu süreçte eksikleri tamamlayabilir, gerekli kontrolleri, araştırmaları yapabilirsiniz. Elektronik cihazlar ve otomobilinizde de bir bakım ve tamirat gerekebilir. Yaz başında özellikle dış ticaret, gümrük, seyahat konularında gecikmeler ve yasal bazı sorunlar gündeme gelebilir. Haziran ayında ise seyahatlerde, ulaşımda ve trafikte çok daha dikkatli ve temkinli olmalısınız. Tatillerde vize sorunları, uçak rötarları, rezervasyon problemleri karşınıza çıkabilir, herşeyi bir kaç kez kontol etmeyi unutmayın ve işlerinizi son dakikaya bırakmayın. Yakın çevreniz,kardeşler, akrabalar ve eşinizin yakınlarıyla ilişkilerde ise özenli davranmalısınız.

Yorumlar