2018 Temmuz İkizler yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

İkizler burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. İkizler Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz İkizler burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. İkizler burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay İkizler burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. İkizler burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da İkizler burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması İkizler burcuna para getirecek. 27 Temmuz'daki Ay tutulması ise İkizler burcunun hırslarını harekete geçirecek. 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da İkizler burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesi İkizler burcunu anlaşmalar konusunda zorlu döneme sokacak. Merkür retrosunda İkizler anlaşma yapmamalı. İkizlerTemmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu İkizler burcu aylık yorumları haberimizde.

"Hemen Temmuz başında iş hayatınızda güzel şanslar yakalayacaksınız. İş alanlarınızdaki fırsatlar ve şanslar maddi olarak size geri dönebilir yada kazanımlarınızı bu dönemde arttırabilirsiniz sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. 

10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, jüpiter sizin iş, hizmet, sağlık alanlarınızda ilerliyordu ve Mart ayından bu yana bu alanlarda geri çekilmeler ve bir takım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşmış olabilirsiniz. 10 Temmuz ve sonrasında artık iş hayatınızda, yapılması gereken günlük hayatınızın ritminde daha şanslı, bolluk ve bereketli bir hava hakim olacak. Biraz kilo alımınızı arttıracağınız döngülerden bir tanesi bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.

GÜNEŞ TUTULMASI

13 Temmuz’da oluşacak Güneş tutulması sizin elinize bir para geçirecek. Uzun zamandır uğraştığınız bir işin çabalarını bu tutulma zamanı alabilirsiniz, bir yere borç vermiş olabilirsiniz borç size geri dönmüş olabilir. Bu dönemde cebinize girecek olan parayla ilgileneceksiniz.

MERKÜR GERİLEMESİ

26 Temmuz’da Merkür gerilemesi var, Merkür sizin iletişim alanınızda gerileyecek sevgili İkizler. Bu yüzden elektronik eşyalarınıza, aletlerinize bu dönemde önem gösterin, yakın çevre iletişiminize daha fazla dikkat edin, büyük bir anlaşma yada borcun altına girmemeye çalışın lütfen.

AY TUTULMASI

27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması seyahatlerinizi hızlandırabilir, yabancı insanlarla olan yapılacak işlerinizde hırslı yönleriniz ön plana çıkacak bazı kavgalar, sürtüşmeler yada tepkiler bu ay tutulmasıyla beraber devrede olabilir. Özellikle tatildeyseniz kazalara meyil edecek durumlardan uzak durmaya çalışın.

Yorumlar