2019 trend dekorasyonlarında ahşap metal şıklığına göz atın!

Ev dekorasyonunda evine yeni bir soluk getirmek isteyenler için 2019 ev dekorasyonu trendleri arasında yer alan ahşap metal kombinasyonu için öneride bulunduk.

2019 trend dekorasyonlarında ahşap metal şıklığına göz atın!

Ev dekorasyonunda yeni ve kusursuz bir soluk getirmek isteyenler için 2019 trend dekorasyonları arasında yer alan metal ve ahşap şıklığında dikkat edilmesi gereken detayları bir araya getirdik. 2019'da oldukça popüler olan geometrik mobilyalarda metal ve ahşapa ağırlık verebilirsiniz. İşte 2019 dekorasyon trendleri arasında popüler olan ahşap ve metal dekorasyonu hakkında bilinmesi gerekenler elmaelma.com'da!

2019 TRENDLERİ ARASINDA METAL ZİRVEDE YER ALIYOR!

Özellikle bohem ve görmeye alışık olduğumuz tasarımlar yer alırken ahşap metal parçalar yer alıyor. Bu yıl ahşapın ve metalin bir arada olduğu gold rose, gold, siyah gümüş tonları trend renkler arasında!

Rahatlığın ön planda olduğu mobilya modelleri yer alırken akıllı mobilyaların ağırlıklı olduğu modeller trendler arasında yer alıyor. Az ve kullanımlı eşya ön planda yer alıyor. Böylelikle az eşya ile ayak altında duran eşyalarınızı rahatlıkla gizleyebileceğiniz kullanışlı mobilyalar hayat kurtarıcı olabilir.

DOĞANIN RENKLERİNİ EŞYALARINIZDA TERCİH EDEBİLİRSİNİZ

Doğanın iç açıcı renklerini mobilyalarınızda kullabilirsiniz. Özellikle yeşilin hakim olduğu tonlarını bu sezonda tercih edebilirsiniz. Yeşil, turkuvaz ve lacivert tonlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

TEK PARÇA MOBİLYALAR İLGİ ODAĞI!

Tek parça olan sade şık mobilyalar 2019 dekorasyon trendleri arasında yer alıyor. Yaşam alanlarında rahatlıklı kullanabileceğiniz tek parça kitaplık, masa gibi mobilyalar sıklıkla karşımıza çıkıyor. 

2019 dekorasyon trendleri neler

Yorumlar