14-21 Ekim haftalık burç yorumları-aşk analizi

Haftalık burç yorumları 14 Ekim-21 Ekim 2018 elmaelma.com'da. Haftalık burç yorumları aşk, para, iş ve sağlık alanına etkileri.

Haftalık burç yorumları 14-21 Ekim 2018 haftası için neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık için neler söylüyor? Haftalık aşk hangi burç için güzellikler getirecek. Haftalık burç yorumları aşk, para, sağlık ve iş yorumunun detayları elmaelma.com'da. Koç haftalık yorumlarına göre bu hafta Koçlar iş hayatlarında önemli dönemeçlere girecekler. Özelilkle kariyer alanıda hafta ortasına dikkat, cuma günü de sinirlerinize hakim olun. Boğaları bu hafta aşk hayatındaki kargaşalar fazlasıyla meşgul edecek. Ayrıca Boğa haftalık yorumlarında uzun süredir konuşulan bir konu başarıyla sonuçlanacak. İkizler haftalık yorumları parasal konularla başlıyor. İş hayatınızda da İkizler bu hafta aceleci olmamakta fayda var. Yengeç haftalık burç yorumuda aşk krizleri gösteriyor. 14-21 Ekim haftası burç yorumlarına göre Yengeçler özür dilemeniz gerektiği anları sakın kaçırmayın ipler elinizden kayabilir. Aslanlar 14-21 Ekim haftalık burç yorumlarına göre iş hayatında kontrolü ele alma zamanı geldi. Ancak aşk hayatında bu hafta zorlu günler var. Özellikle cumadan sonra işler zor. Başak haftalık yorumlarında kriz çocuklarla ve ev hayatıyla olacak. Hafta sonuna doğru Başakların iş hayatında da bazı sıkıntılar olacak. Sakin kalın. Terazileri 14-21 Ekim haftasında ailesel krizler bekliyor. Ama Terazilere bir de iyi haber var. Bir süredir devam eden parasal sıkıntılar 14 Ekim pazartesiden sonra geride kalacak. Akrep burcu bu hafta yalnız olmadığını görecek ve yakın çevresiyle ilişkilerini güçlendirecek. Akrep aşk falı da bu hafta iyi. Bağlarınız güçlenecek. Yay burcu haftalık yorumlarında parasal krizler görünüyor. 14-21 Ekim Yay haftalık yorumlarına göre ödemeler dengesini kurmakta zorlanacağınız bir dönem görünüyor. Oğlaklar için 14-21 Ekim haftası etkili ve önemli haftalardan biri. Hayatınızdaki krizleri fırsata dönüştüreceğiniz zaman bu hafta. Özellikle 14 Ekim pazartesi atik olun. Bu hafta Kovalar işlerine adapte olmakta zorlanacaklar. Özellikle 19 Ekim cuma günü acele etmeyin, aceleci tavırlarınız kaybetmenize neden olan olabilir. Balıklar bu hafta güzel işler yapabileceğiniz bir hafta, özellikle haftanın ilk günlerinde çok çalışın.Balıklar bu hafta özellikle 20-21 Ekim haftasonunda yeni tanıştığınız insanlarla bir arada olursanız öfkenizi kontrol edin.

KOÇ 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

Gün içinde duygusal hayatınızı özellikle iş ortamlarınızda iyi kontrol etmeniz  gerekecek. Bu hafta keyifli haftalardan bir tanesi çünkü aklınızı, mantığınızı daha fazla kullanmak isteyeceksiniz. Özellikle parasal konularda yaşadığınız şansızlıklar, sıkıntı ve sorunlar varsa bütün bunları giderme imkanını hafta başında kolaylıkla bulabilirsiniz. Kariyer oluşumları hafta ortasına kadar devrede olurken, haftasonuna doğru sosyal çevrenizle beraber yapacağınız güzel planlara odaklanabilirsiniz. Cuma günü sinirli tepkilerinize karşı dikkat edin. Sevdiğiniz insanlarla parasal konularda anlaşmazlıklar sizi zorlayabilir. Hayalperest etkilerle biraz da diğer insanları düşünerek hareket etmeniz olayları daha iyi toparlamanıza neden olacak.

BOĞA 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

İkili ilişkileriniz ve özel hayatınız bu aralar gündeminizi fazlasıyla meşgul ediyor. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları geride bırakmak yada bu sorunlarınıza çözüm bulmak adına bu hafta başı etkili günlerden bir tanesi. Pazartesi günü özel hayatınızda ayrıntıya kavuşturmak istediğiniz, sıkıntı yaşadığınız konuları daha güzel toparlamak istediğiniz alanlarda kolaylıkla harekete geçebilirsiniz. Yine daha önceden konuşulmuş bir iş, anlaşma veya sözleşme devrede olabilir. Bu hafta daha çok kariyerinize ve iş hayatınıza odaklanmanız gerekenlerden bir tanesi. Cuma günü özel hayatınızda ağızınızdan çıkan sözleri duymaya çalışın özellikle bu alanlarda yaşadığınız sıkıntılar varsa biraz sinirli hareket etmenizden kaynaklı olduğunu farketmeniz gerekiyor. Haftasonu ise daha fazla sosyal çevrenizle hayatı paylaşacaksınız.

İKİZLER 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

Parasal konularla haftanız başlıyor. Alacak, verecek dengesine dikkat etmeniz aynı zamanda banka işlemleriniz vergi, kredi, faiz gibi konulara odaklanacağınız haftalardan bir tanesi olacak. Hemen hafta başında beraber çalıştığınız aynı yolda yürüdüğünüz insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. İş alanınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları gidermek için uygun bir hafta olacak. Bu hafta sinirli yapınızı birazcık dengelemeye çalışın özellikle dış ortamlardan gelecek sinyalleri doğru okumak Cuma günü önem kazanıyor. Beraber çalıştığınız insanlar veya yol aldığınız insanlarla birlikte yaptığınız işlerde hız ve aceleci olmamaya çalışın. Haftasonu ise sevdiklerinizle hayatı ve zamanı paylaşmak isteyeceksiniz.

YENGEÇ 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

Sevdiğiniz insanın hayatındaki önemli konular, krizler gündeminizi meşgul edebilir. Özel hayatınıza özen göstermeniz gerektiğini düşündüğünüz ve bu alanda da girişimlerinizi başlatacağınız bir hafta içersindesiniz. Özel hayatınız, çocuğunuzla olan bağlantılarınız sizi destekleyecek. Sıkıntı yaşadığınız noktalarda karşı tarafı anlamak, ondan özür dilemek yada özürünü kabul etmek üzere hafta başında daha doğru zamanlar sizi bekliyor olacak. Haftasonuna doğru sinirli ve agresif yapınızla hayatınızın dengesini bozmamaya özen gösterin özellikle bu konular parasal konularla bağlantılı olabilir. Sevdiklerinize yapacağınız harcamalarınız sizi sinirli kılabilir bu noktada sevdiklerinizi çok üzmemeye daha çok size mutluluk verecek konu ve olayların üzerine düşmeye özen gösterin. Haftasonuna doğru sevdiklerinizle yapacağınız güzel seyahatler keyfinizi ve mutluluğunuzu yerinize getirecek.

ASLAN 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

İş hayatınızda kontrolü elinize almak, ortaya çıkan bir takım krizlerle baş etmek anlamında bu hafta etkili haftalardan bir tanesi. Kaldı ki sadece iş alanlarınızı değil, sağlığınıza da gereken özeni göstermeniz gerekecek. Ev, aile, yuva alanlarınızda Venüs geriliyor ve bu alanlarda yaşadığınız sıkıntılar varsa bütün bunları çözüme kavuşturmak, sevdiklerinizin gönlünü almak anlamında bu Pazartesi hayatınızı etkili bir şekilde geçirmeye çalışın. Bu haftasonuna doğru Cuma günü sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayabilir. Hayatınızı kiminle paylaşıyorsanız, ortak yaşam alanınızı kiminle daha fazla yürütüyorsanız bu alanlarda sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. Dilinizi tutmanız gerekiyor sevgili Aslan’lar. Bu hafta sizi en çok hem aile konularınızda hem de özel hayatınızı sizi diliniz zorlayacak. Hızlı düşünmeniz, çabuk hareket etme arzunuz özellikle Cuma günü ikili ilişkileriniz ve özel hayatınızda sizi zorlayabilir. Yaratıcı, üretken, verimli enerjilerle hayatınızda yol alırsanız, sevdiklerinizi yaptığınız işlerin içersine dahil eder, biraz daha anlayışlı yaklaşırsanız bu haftanın en şanslı burcu arasında yer alabilirsiniz.

BAŞAK 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

Çocuğunuz varsa konuları bir kaç gün boyunca gündeminize oturabilir. Çocuğunuzun hayatında uğraşmak zorunda kalacağıız bir iş, bir mesele devrede olacak ve siz de bunları bir an önce çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Hafta başında yakın çevrenizle olan insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Yaşadığınız iletişim ve ilişki sıkıntılarınızı geride bırakacaksınız. Satış, reklam, pazarlama, bilgisayar yada iletişime dayalı işi olanlar bu hafta özellikle bu alanda güzel sonuçlar elde etmeye yatkın olacaklar. Haftasonuna doğru biraz işler bozulabilir iş hayatınızda etkin bir şekilde mücadele gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz ve bu da yakın çevrenizdeki insanlarla olan ileitşiminizde sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Başkalarını düşünmeden hareket etmemeye özen gösterin. Özel hayatınızda alacağınız etkilerle sevdiğiniz insanla gelecek planlarınız üzerine yoğunlaşabilir, haftasonunu özel hayatınıza ayırabilirsiniz. Bu hafta çok çalışmaktan kaynaklı olarak beyninizi ve kendinizi rahatlatmak için özel hayatınızda kim varsa ona daha fazla vakit ayırmayı unutmayın sevgili Başak’lar.

TERAZİ 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

Aile hayatınızda önemli bir takım adımlar, krizlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Venüs sizin para alanınızda geriliyor bu alanda sıkıntı ve problemler çıkartmış olabilir ama Merkür’ün de bu alanınızda bulunması ve Pazartesi günü olumlu etkileşimlere girmesiyle beraber maddi konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri geride bırakacağınız iş ile ilgili konularda parasal anlamda güzel anlaşmalara gireceğiniz haftalardan bir tanesi. Bu anlaşmaların daha önceden konuşulmuş yada iş yaptığınız insanlar olmasına özen gösterin. Haftasonuna doğru Cuma günü sevdiklerinize karşı sabırsız ve agresif tutumlar içersine girmeniz söz konusu olabilir. Ağızınızdan çıkanı kulağınız duysun sevdiğiniz insanları çok fazla hırpalamayın hele maddi konularda harcamalarınızla ilgili yaşayacağınız sıkıntılar diğer insanlara daha kolay tepkiler vermenizi sağlayacak. Haftasonuna doğru iş ile ilgili konularda toparlayıcı etkileriniz olacak sevgili Terazi’ler.

AKREP 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

Akrabalarınız, kardeşleriniz, komşularınız, yakın dostlarınızla olan bağlantılarınızın kuvvetli olacağı haftalardan bir tanesini yaşayacaksınız. Yakın çevrenizde oluşan konu ve olaylar hayatınızı daha fazla ilgilendirecek. Hayatınızda sıkıntı yaşadığınız, kendinizi iyi hissetmediğiniz konularda çözümün karşınıza geldiğini göreceksiniz. Kendinizle olan bağlantınızı gözden geçireceksiniz insanlardan yardımlar alacaksınız ve bu yardımların sonucunda yalnız olmadığınızı görecek ve istediğiniz şekilde devam edeceksiniz. Cuma günü aile büyüklerinize karşı çok çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız onların söylediği bir söz, yaptığı bir hareket alınganlık göstermenize neden olabilir. Bu yüzden bu haftasonuna doğru aile ilişkilerinize dikkat edin. Aşk hayatınızda işler yolunda gidiyor eğer çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınızın kuvvetlendiğini görecek ve haftasonunuzu hobilerinize ayırarak geçireceksiniz.

YAY 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

Para alanınızda zaman zaman krizler yaşıyor olabilirsiniz, bazı iniş çıkışlarınız olabilir, ödemeleriniz olabilir ve siz bu ödemeler konusunda dengeyi kurtmakta zorlanıyor olabilirsiniz ama bu hafta başında ortaya çıkacak olan krizleri etkin bir şekilde yönetebilecek ve işlerinizi yoluna koymasını başaracaksınız. Geçmişte çözümleyemediğiniz, kafanızın bir köşesinde takılı kalmış ve bir türlü sizi rahat bırakmayan konu ve olayların çözümü elinize geçecek. Bu birinden özür dilemek olabilir, bir işinizi tamamına erdirmek yada sonlandırmak olabilir bütün bunlar için uygun doneleri bulacak ve istediklerinizi gerçekleştireceksiniz. İletişiminiz hızlı sosyal çevre bağlantılarınızın kuvvetli olduğu bir dönem ve sosyal çevrenizdeki insanları yapmak istediğiniz konuları kolaylıkla harekete geçirebilirsiniz.  Haftasonuna doğru Cuma günü hırsınızı yada zorlandığınız sıkıntınızı yakın çevrenizdeki insanlar çıkarma etkisine karşı dikkat edin. Biraz sivri dilli olacaksınız, patavatsız yapınızla yakın çevrenizi kolaylıkla kırabilir, bazı durumları ön plana çıkartabilirsiniz. Haftasonuna doğru evinizde yuvanızda dinlenmek ve sevdiklerinizle huzurlu bir vakit geçireceksiniz.

OĞLAK 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

Sizin için etkili ve önemli haftalardan bir tanesi. Hayatınızdaki krizleri değiştirecek, dönüştürecek şansları ve fırsatları bu Pazartesi kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Kaldı ki, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda sıkıntı yaşıyorsanız bu alanları düzeltmek için gökyüzü sizi destekleyecek. Haftasonuna doğru para harcamalarınız hızlanabilir ve bu harcamalarınız sizi sinirli kılabilir. Sevdiklerinize karşı ağızınızdan çıkanı kulağınız duysun çabuk tepki vermemeye, anlık hareketlerle karşı tarafı üzmemeye özen gösterin. Haftasonu ise yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli planlara odaklanıcak, kısa seyahatlerle kendinizi rahatlatıcaksınız.

KOVA 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

Bu hafta güne yada haftaya adapte olmak kolay olmayacak. Karşılaştırmalar yapmaya çok meyilli olabilirsiniz ve en ufak alacağınız olumsuz haberlerde kendinizi halsiz yada rahatsız hissedebilirsiniz. Bu hafta başında göz önünde olacağınız ortamlarda işinizde ve kariyerinizde önemli insanlarla bir araya gelebilir, bir takım sıkıntılar yaşıyorsanız bunları çok kolay bir şekilde aşabilrisiniz. Daha önceden görüştüğünüz, konuştuğunuz insanlarla güzel iş birlikleri içine girmek bu haftanın konularından bir tanesi. Cuma günü anlık hareket etmek yada çok çabuk hızlı düşünmeden hareket etme isteğinizle bazı işlerinizi kendi elinizle bozmamaya özen gösterin. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda karşı tarafı düşünmeden atacağınız adımlar bazı işlerinizi zora sokabilir. Haftasonu daha çok maddi konular ön planda olacak para harcamalarınız artabilir ve diğer insanlara yapacağınız yardımların hayatınızda ön plana çıktığını görebilirsiniz.

BALIK 14-21 EKİM HAFTALIK YORUMU

Arkadaşlarınızla beraber atılacak adımlar aktiviteler, davetler sosyal bir takım işler önem kazanıyor ve siz bu işlerde kendi gücünüzü etkin bir şekilde ortaya koyacaksınız. Seyahat yada eğitime dayalı işlerinizde güzel bir noktaya getirmek ve istediğiniz sonuçları almak anlamında hafta başını etkili bir şekilde kullanın. Uzak akrabalarınızla aranızda bir sıkıntı varsa bu sıkıntıları konuşmanın ve gidermenin tam zamanı. Haftaosonu özellikle tatildeyseniz, seyahatteyseniz yada tanımadığınız ortamlardaysanız öfke çıkışlarınızı kontrol edin. Oldukça yaratıcı, verimli, üretken ve sanatsal hissedeceğiniz haftalardan bir tanesi. Haftasonu diğer insanları düşünecek, onlarla güzel iş birliklerine girecek ve kendi canınızın istediği şekilde hareket edeceksiniz.

Yorumlar