Akrep 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Akrep haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Akrep burcu Yeni Ay etkisi ve biten Merkür gerilemesinin etkilerini yaşayacak. 3-9 Aralık haftası Akrep yorumu.

Akrep 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor diye merak edenler için 3-9 Aralık haftalık Akrep burcu yorumunun detayları elmaelma.com'da. Astrolog Hande Kazanova 3-9 Aralık haftası Akrep burcu yorumlarını bu haftanın önemli Astrolojik olayları ışığında anlattı. 3-9 Aralık Akrep haftalık yorumlarına göre Akrepler rahat bir nefes alın çünkü Merkür gerilemesi sona eriyor. 6 Aralık'ta bitecek olan Merkür retrosu sonrası ise Akrepler 7 Aralık'taki Yeni Ay ile yeni bir döngüye girecekler. Merkür gerilemesi sırasında karar almakta zorlanan Akrepler için Yeni Ay rahatlatıcı bir etki yaratacak. İşte 3-9 Aralık Akrep burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Bu hafta etkili haftalardan bir tanesi Venüs sizin burcunuza geçiyor. Birazcık daha rahat hareket etmek istediğiniz, ilişkilerinizi daha gözle görülür platforma taşımak istediğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Hafta başında riskli işlerden kaçının, para harcamaların sizi sinirli kılmasına izin vermeyin. Çevrenize karşı vereceğini tepkilere dikkat edin. Perşembe günü Merkür düzeliyor kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz, görüşmelerinizi ve iş koşullarınızı hızlandıracaksınız. Venüs’ün de bu alanlarınıza geçmesiyle beraber görüntünüzle, duruşunuzla, alışverişinize önem vereceğiniz bir döngü başlıyor. Cuma günü gerçekleşecek olan Yeni Ay parasal konularda hızlı adımları karşınıza getircek. Parasal konularda yanıltıcı ve aldatıcı riskleri unutmayın. Bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz."

AKREP NASIL BİR BURÇTUR?

Akrepler’in sezgileri güçlüdür. Olayları önceden hissedebilir, sezebilirler. Gizemli, mistik bir havaları vardır. Sır saklamayı çok iyi bilirler. İçsel motivasyonları oldukça yüksektir. Gizlilik içinde hareket etmeyi severler. İlginç bir çekicilikleri vardır. Etkiye açık biriyseniz mıknatıs gibi onlara çekilirsiniz. Yaşadıkları, karşılaştıkları her şeyi ciddiye alırlar. Gözlemleme yetenekleri sayesinde bir olaya birden çok farklı bakış açısı geliştirebilirler. İyi birer araştırmacı olup, uğraştıkları işlerde uzmanlaşabilirler. Onlar için hakimiyet oldukça önemlidir. Gücü severler. Güç onlar için bir nevi kendini koruma kalkanıdır. Güç ve kontrol onların anlatan anahtar kelimelerdir. Eğer bir yükselen Akrep’i yaralar, ihanet eder, zarar verirseniz büyük bir gizlilikle hareket ederek, beklemediğiniz bir anda beklemediğiniz bir şekilde sizden bunun acısını çıkartabilir. Kolay kolay vazgeçen, pes eden insanlar değildirler, hatta inandıkları, savundukları konunun sonunda zarar bile göreceklerini bilseler sonuna kadar gitmekten korkmazlar. Hayatlarında sürekli krizlerle mücadele edebilirler, oldukça dayanıklıdır ve her defasında sıfırdan başlayacak güce sahiptirler.

Cinsel organlar, mesane, anüste çatlaklar, fistüller, bel soğukluğu, rahim hastalıkları, cinsel hastalıklar Akrep burcu ile bağlantılıdır.

Yorumlar