Alper Baycın nasıl öldü cinayet hakkında ilginç detaylar!

Alper Baycın neden öldürüldü? Survivor kameramanı Alper Baycın cinayetinde kahreden detaylar ortaya çıktı! 24 yaşındaki kameramanın gasp edilme nedeni....

Alper Baycın nasıl öldü cinayet hakkında ilginç detaylar!

Alper Baycın neden öldü? Nasıl öldürüldü? Cinayet hakkında bilinmeyenler nelerdir? Survivor kameramanı Alper Baycın cinayetinin kahreden detayları neler? İlk olarak Survivor'un canlı yayına hazırlanan çeyrek finali için hazırlıklar başlamışken kahreden cinayetle sarsılan cinayet haberi canlı yayını iptal ettirdi! Acun Ilıcalı'nın bunun üzerine ekranlara çıkıp ekip arkadaşlarından olan Alper Baycın'ın ölüm haberini vererek bu yüzden canlı yayını yapmalarının doğru olmayacağını dile getirerek canlı yayını iptal etti! 

SURVİVOR CİNAYETİNİN KAHREDEN DETAYLARI

Henüz 24 yaşındaki Survivor kameramanı Alper Baycın, Dominik'te uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi yarılma üyelerini ve haberi duyanları derinden sarstı. Baycın telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar genç kameramanı kalbinden bıçaklayarak ölüme terk etti!

KALBİNDEN BIÇAKLANDI!

Her yıl yeni konseptiyle gönüllüler ve ünlüler olmak üzere Survivor, Dominik'te düzenelenen yarışmanın sonu bu yıl kötü bitti! Survivor Adası'nda Las Terrenas Oteli'nde kalan 24 yaşındaki Alper Baycın, 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Olay sonrasında 2 zanlıda yakalandı. Acun Ilıcalı kötü haberi ilk önce sosyal medya hesabından açıkladı sonra izleyicilere canlı yayını neden iptal ettiğini açıkladı. Oldukça üzüntülü olan Acun Ilıcalı Baycın'ın ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

 

acun ılıcalı alper baycın cinayetinde detaylar

 

Yorumlar