Arda Turan'dan açıklama çirkin bir iftira!

Arda Turan yeni açıklama yaptı! Geçmişte yaşananları bilenler için neden böyle davrandığımı anlamak zor olmayacaktır!

Arda Turan'dan açıklama çirkin bir iftira!

Arda Turan geçtiğimiz günlerde Emirgan'da bir eğlence mekanına eğlenmeye gitmişti. Aynı mekanda bulunan şarkıcı Berkay'la bir süre sonra tartışmaya başlamışlardı ve Arda Turan Berkay'ın burnunu kırmıştı. Kavganın nedeni bir süre sonra ortaya çıktı. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, Arda Turan'ın kendisine sözlü tacizde bulunduğunu iddia etmişti. Hastaneye kaldırılan Berkay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sanat camiaasından Arda Turan'a tepki, Berkay'a da destek gecikmemişti. Ünlüler hastaneye akın etti. Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin'le kavgasının ardından savcılığın talimatıyla polise ifade verip serbest bırakılmıştı. Şimdilerde Arda Turan yeni bir açıklama yaptı. Arda Turan ve Berkay kavgasının daha çok uzayacağı görülüyor. Arda Turan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçmişte yaşananları bilenler için, neden böyle davrandığımı anlamak zor olmayacaktır." dedi. 

arda turan açıklama

Arda Turan sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

Konu 'Arda Turan' olunca, magazin medyası gerçekleri değil dedikoduları tercih ediyor. Bu hep böyle oldu. Ama bu defa, her defasından farklı olarak beni çirkin bir iftira ile sadece kamuoyunun önüne değil, 8,5 aylık hamile eşimin de önüne attılar. O gece neler olduğunu uzun uzun anlatabilirim. Orada bulunan hanımefendilerin hiçbirini tanımadığımı, hiçbiriyle kendimi ya da ailemi küçük düşürecek bir diyaloğa asla ve asla girmediğimi uzun uzun açıklayabilirim.

''GEÇMİŞİ BİLENLER ANLAYACAKTIR''

Ama üzerime atılan iftira hakkında en hafif tabiriyle tek bir kelime kullanmayı tercih ediyorum; "YALAN". O gecenin başlangıcında olanlarla ilgili başka hiçbir şey söyleme ihtiyacı duymuyorum. Bahsi geçen kişinin tepkisine ise orantısız bir tepki verdiğimi kabul ediyorum. "Başka birisi olsa böyle sert bir tepki verir miydin?" derseniz, hayır vermezdim. Ama geçmişte yaşananları bilenler için neden böyle davrandığımı anlamak zor olmayacaktır. Yine de aşırı bir tepki gösterdim. Kendisine de o gece üzüntümü dile getirdim. Ben profesyonel bir sporcuyum ve öfkemi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayım. Bunu hem sahada hem özel hayatımda yapabilmeliyim.

arda turan yeni açıklama

Yorumlar