Aslan burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 5 -11 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Aslan burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Aslan burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor? Aslan burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 5 - 11 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Aslan burcunu, İşinizi şansa bırakmayın! Sizi az tanıyan insanlara toleranslı davranmayı bir kenara bırakma zamanı! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Aslan burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''İletişime yönelik konularda bu haftabaşı fazlasıyla ölçülü ve dengeli olabilir, işinizi bir çok konuda şansa bırakmayabilirsiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Sinirleriniz kolay zıplayabilir, sizi daha az tanıyan insanlara karşı toleransınızı yüksek tutmaya çalışın.

Salı günü itibarıyla Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, 2 hafta boyunca iletişiminiz hızlanıyor. Bu alanlarda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs’ün bu alanlarınızı ziyaretiyle birlikte seyahatleriniz ve deneyimleriniz artacak. Sizi daha az tanıyan yabancılarla olan paylaşımlarınız artabilir. Hukuki konularda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz tabii ki acele etmemek şartıyla.

Cuma günü Jüpiter gerilemeye başlıyor. Ev ve aile alanlarınızda bolluğu, bereketi ve şansları arttıran Jüpiter’in gerilemesi aşırı iyimserlikle ve hızlı gelişen olaylarda gözden kaçırdığınız noktaları görmenize neden olabilir. Birkaç ay boyunca bu alandaki işlerinizde yavaşlamalar ve ertelenmeler oluşursa bu etkileri göz ardı etmeyin ve eksik kalan parçaları bulmaya çalışın. Haftasonu bazı iş ilişkilerinizde ve girişimlerinizde sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Parasal veya ailevi yönden desteklenseniz bile seyahatlerinizde ve görüşmelerinizde sıkıntılar oluşabilir.''

Yorumlar