Demet Akalın Okan Kurt barıştı tatildeki fotoğrafları ortaya çıktı!

Geçtiğimiz Eylül ayında boşanan ve 2 aylık aradan sonra barışan Demet Akalın ve Okan Kurt'un barışma sonrası ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Demet Akalın Okan Kurt  barıştı tatildeki fotoğrafları ortaya çıktı!

Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılıklardan biri de Demet Akalın ve Okan Kurt'un ayrılığı olmuştu. Demet Akalın, Okan Kurt'un borçları yüzünden eve haciz gelmesiyle birlikte tek celsede Okan'dan ayrılmıştı. Çift ayrılığa uzun süre dayanamadı. 2 aylık aradan sonra  barışan Demet Akalın ve Okan Kurt'un barışma sonrası ilk görüntüleri ortaya çıktı. Okan Kurt ve Demet Akalın çiftinin mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.

DEMET AKALIN OKAN KURT BARIŞTI 

6 buçuk yıllık evliliklerini geçtiğimiz eylül ayında sonlandıran Demet Akalın ve Okan Kurt çifti barıştı. Dün barışma haberlerini onaylayan çiftten birlikte çekilen ilk fotoğraf ortaya çıktı.

BARIŞMA SONRASI İLK FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI 

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının ulaştığı fotoğrafta Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin barışma sonrasında ilk görüntüleri ortaya çıktı.

YÜZLERİNDEKİ MUTLULUK DİKKATLERDEN KAÇMADI 

2 aylık aradan sonra aşklarına kaldıkları yerden devam eden Okan Kurt ve Demet Akalın'ın yüzlerindeki mutlulukta dikkatlerden kaçmadı.

demet akalın okan kurt barısma sonrası ılk tatıl fotografı ortaya cıktı

 

 

Yorumlar 1 yorum