Esmer kadınlar nasıl makyaj yapmalı?

Esmer kadınlar her zaman akılda kalır, çünkü onların yüz hatlarını ortaya çıkaracak muhteşem makyaj hileleri vardır! İşte o makyaj hileleri...

Esmer kadınlar nasıl makyaj yapmalı?

Sarışının adı esmerin tadı diye boşuna dememişler değil mi? Esmer tenli kadınlar her zaman erkeklerin aklında daha çok kalır, koyu renk saçları ve tenlerinizi iddialı makyajlarla ön plana çıkararak karşılarındaki erkeklerin akıllarını başlarından alırlar! Sizler için esmer kadınları muhteşem gösteren makyaj hilelerini hazırladık!  Cilt makyajının olmazsa olmazı fondöten! Saten görünümlü, cilde doğal ışıltı veren hafif fondötenler esmerlere en uygun fondötenlerdir. Cildin kendinde var olan ve adeta dışarı çıkmayı bekleyen parlaklığı ortaya çıkarırlar. Aydınlatıcı olarak da inci beyazı ve uçuk pembe renkleri uygun olur. Bunlar, taze bir ışıltı vererek yüzü aydınlatır; ciltte şeffaf bir efekt yaratırlar. Likit bir aydınlatıcıyı kaş kemiğinin altına, göz pınarlarına, elmacık kemiklerinin tam tepesine ve burun kemiğine uygulamalısınız. Cilt, nemli ve parlak görünür.


ALLIK

Allıkta pembe yerine şeftali ve hafif kahve tonlarına kaçan, bronzluk verenleri tercih edebilirsiniz. Klasik şeftali rengi allıklar size istediğiniz sağlıklı görünümü kolayca verir.

RUJ

Ruj olarak daha çok kiremit rengi  ve koyu kırmızı/bordo renklerini deneyebilirsiniz, doğallık istiyorsanız nude/bej tonlarını tercih edebilirsiniz. 

GÖZLER VE YANAKLAR

Dikkat edin, dünyaca meşhur esmer tenli yıldızlar özellikle elmacık kemiklerine ve gözlere yoğunlaşıyorlar. Çünkü genelde esmer kadınların en büyük avantajı yüz hatlarını ortaya çıkartan elmacık kemikleri ve göz yapılarıdır. Bu yüzden göz makyajında klasik renkler haricinde mürdüm, zümrüt yeşili, menekşe, lacivert gibi mücevher renklerini de mutlaka kullanmalısınız. Unutmayın, yanaklarınıza ise mutlaka ten renginizden 2 ton koyu bronz pudra veya allık ile kontür yapmalısınız ki elmacık kemikleriniz ortaya çıksın. 

Yorumlar