Hindistan cevizi yağı sabunu faydaları kırışıklıklara iyi geliyor!

Hindistan cevizi yağı sabunu faydaları nelerdir? Mimik kırışıklıkları gibi şikayetçi olduğunuz cilt sorunlarından hindistan cevizi yağı sabunu ile kurtulun!

Hindistan cevizi yağı sabunu faydaları kırışıklıklara iyi geliyor!

Biz kadınların sıklıkla şikayetçi olduğu konulardan biri olan erken yaşlanmaya bağlı ortaya çıkan ince kırışıklıklar veya gün içersinde fazla mimik kullanımına bağlı olan kırışıklıkların ortaya çıkmasıdır. Ee tabi bir çoğumuz estetik ve dolgu yapımını tercih etmediğimiz gibivbu kırışıklıklara karşı kendimizi alıştırmaktan başka bir şey yapamıyoruz. Ancak elmaelma.com kadınları için doğal yöntem olan hindistan cevizi yağı sabunu ile bu kırışıklıkları ortadan kaldırmanın sırrını paylaşıyoruz! İşte evde hem yapabileceğiniz hemde kırışıklıkları önleyeceğiniz hindistan cevizi yağının sırrı!

KIRIŞIKLIKLAR İÇİN DOĞAL ÇÖZÜM!

Malzemeler:1 bardak Hindistan cevizi yağı, 1 bardak balmumu, 1/2 bardak shea yağı, 1/3 bardak badem yağı, seçtiğiniz herhangi bir esansiyel yağ ile kendi hindistan cevizi sabununuzu yapabilirsiniz.

Yapılış aşaması; Bir litrelik cam kavanozun içinde, esansiyel yağ hariç tüm malzemeleri birleştirin. Bir tencere içinde suyu kaynatın ve sıcak suyun içine kavanozu yerleştirin. Tüm malzemeler tamamen eriyene kadar kısık ateşte malzemeleri düzenli olarak karıştırın. Soğumaya bırakın, esansiyel yağı ekleyin ve karıştırın, silikon kalıplara dökün. Tamamen kuruduktan sonra, kalıptan çıkarın ve kullanın.

Yorumlar