İkizler 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

İkizler haftalık burç yorumlarına göre bu hafta İkizler burcu Yeni Ay etkisi ve biten Merkür gerilemesinin etkilerini yaşayacak. İşte 3-9 Aralık İkizler yorumu.

İkizler 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor diye merak edenler için 3-9 Aralık haftalık İkizler burcu yorumunun detayları elmaelma.com'da. Astrolog Hande Kazanova 3-9 Aralık haftası İkizler burcu yorumlarını bu haftanın önemli Astrolojik olayları ışığında anlattı. 3-9 Aralık İkizler haftalık yorumlarına göre İkizler rahat bir nefes alın çünkü Merkür gerilemesi sona eriyor. 6 Aralık'ta bitecek olan Merkür retrosu sonrası ise İkizler 7 Aralık'taki Yeni Ay ile yeni bir döngüye girecekler. Merkür gerilemesi sırasında karar almakta zorlanan İkizler için Yeni Ay rahatlatıcı bir etki yaratacak. İşte 3-9 Aralık İkizler burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Merkür iş, hizmet, sağlık alanlarınızda geriliyor bu alanlarda bir takım sıkıntı ve problemleri karşınıza getirmiş olabilir. Bu Pazartesi itibariyle Venüs’ün bu alanlarınıza geçmesiyle beraber artık olayları daha etkin bir şekilde ele alacağınız bir süreç başlıyor. Bu süreçte çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz, başka insanlar için verimli olmak, üretmek önem kazanabilir. Tatlı ve zengin yiyeceklere olan merakınız daha fazla tüketmenize neden olabilir. Perşembe günü Merkür düzeliyor. İş hayatınızdaki iletişiminizde rahatlayacağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Diğer taraftan göz önünde bulunacağınız ortamlarda toplum içersinde, özel hayatınız konusunda bir takım sıkıntılar karşınıza gelebilir. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Taşınma, ikili ilişkiler, ortaklaşa atacağınız adımları bu Yeni Ay destekliyor. Aldatıcı etkilere karşı kendi kararlarınızı oluşturun."

İKİZLER NASIL BİR BURÇ?

İkizler burcundan sabitlik beklemek veya olayların devamlılığını getirmesini istemek doğru olmaz. Onun işi düşünmek, yaymak, iletmektir. Çok hareketli bir o kadar enerjik olan bu insan, hızlı  hareket eder, çabuk düşünür, mantıklı kararlar alır. Fakat zihni o kadar hareketlidir ki ondan bir konu ile ilgili yoğunlaşmasını, ustalaşmasını, derinleşmesini beklememek gerekir. Derinlik meselesi duygusal ilişkilerde de geçerlidir. Yüzeysellik ilişkilerinde karşılaştığı en önemli problemdir. Dedikoduyu sever. Çok yönlüdür. Özgürlüğüne düşkündür. Çift vücutlu bir burç olduğundan dolayı, düşünceleri, fikirleri, hareketleri zaman zaman farklılık gösterebilir ve sizi şaşırtabilirler.

Hamarat çabuk hareket eden dışa dönük insanlardır ve ellerini iyi kullanırlar. Fikirlerini yaymak için sosyal olmaları sürekli iletişim halinde olmaları gerekir. Vücutta omuzlar, kollar, akciğerler ve elleri yönetir. Bu uzuvlardaki rahatsızlıklar, kan zehirlenmeleri, damar tıkanıkları, rahatsızlık verici kuruntular, İkizler’in başta gelen rahatsızlıklarıdır.

 

Yorumlar