Koç burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 5 -11 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Koç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Koç burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Koç burcunu bu hafta neler bekliyor? Koç burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 5 - 11 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Koç burcunu, Özel hayatınızda kara bulutlara dikkat! Aşk hayatınızın ritmi bozulabilir ancak yinede sizi anlayacak bir partner karşınıza çıkacak! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Koç burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Özel yaşamınızda işler yolunda gitsede, gitmese de size destek olacak bir partner ihtiyacını bu haftabaşı fazlasıyla hissedebilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Durum ve olaylardan hemen tepki almak isteyebilirsiniz.

Salı günü itibarıyla fikir ve düşüncelerinizi diğer insanlara aktarabileceğiniz, yansıtabileceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Fikirlerinizi insanlara yaymak önem kazanacak. Çarşamba günü Venüs’ün de sizin burcunuza girmesiyle birlikte kendinize ve görüntünüze önem verecek, cazibenizin arttığını farkedeceksiniz. Gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak öne çıkabilir. Yalnız toplum içinde acelecilikten ve benmerkezcilikten kaçınmalısınız.

Cuma günü itibarıyla Jüpiter geriliyor. Ortak parasal işlerinizde bu tarih sonrasında işler yavaş ilerleyebilir. Bazı engeller, ertelenmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde yolunda gitmeyen size zorluk çıkaran konuları farketmek önemli olmalı. Haftasonu ruhsal çalışmalar ve gelişiminiz konusunda sizi destekliyor. Geri plandan yürüteceğiniz her tür işinizde güçlü insanlardan yarar sağlayabilirsiniz.''

Yorumlar