Kabak çekirdeğinin faydaları nelerdir lekeleri yok ediyor!

Kabak çekirdeğinin faydaları nelerdir? Severek yediğiniz kabak çekirdeğinin cilde olan faydalarına inanamayacaksınız!

Kabak çekirdeğinin faydaları nelerdir lekeleri yok ediyor!

Kabak çekirdeğinin faydaları nelerdir? Severek tükettiğimiz kabak çekirdeğinin cildimize ne kadar faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Güneş lekelerini yok etmesinden tutun da iltihaplı sivilceleri kurutmasına kadar birçok soruna deva olan kabak çekirdeğinin bilinmeyen faydalarını sizler için hazırladık! Her derde deva olan bu yağı mutlaka denemelisiniz! 

GÜNEŞ LEKELERİNİ YOK EDİYOR 

Kabak çekirdeği yağı direnç sistemini desteklemektedir. Güneş lekelerini geçirmesiyle bilinmektedir. Aynı zamanda göz etrafında bulunan kırışıklıkları da azaltmaya yardımcı olmaktadır. 

CİLDE TAZELİK KAZANDIRIYOR 

Kabak çekirdeği yağı, cildin kendini yenilemesini sağlayarak, cilde tazelik kazandırmaktadır. Hücre zarlarının yıpranmasını okside olup bozulmasını engeller.

İLTİHAPLI SİVİLCELERİ TEDAVİ EDİYOR 

Kabak çekirdeğinin cilde olan faydaları saymakla bitmiyor. Güneş lekelerini yok edip, cilde parlaklık kazandıran bu yağ aynı zamanda iltihaplı sivilcelerin tedavisinde de önerilmektedir. Cildin kusursuz bir görünüm kazanmasını sağlamaktadır. 

KIRIŞIKLIKLARI ÖLÜYOR 

Kabak çekirdeği yağı hücrenin sağlıklı ve genç kalmasına yardımcı olarak kırışıkların oluşmasını da geciktirir. Aynı zamanda cildin yumuşacık bir görünüm kazanmasını sağlamaktadır. 

Yorumlar