Kova 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Kova haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Kova burcu Yeni Ay etkisi ve biten Merkür gerilemesinin etkilerini yaşayacak. İşte 3-9 Aralık haftası Kova yorumu.

Kova 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Kova burcunu bu hafta neler bekliyor diye merak edenler için 3-9 Aralık haftalık Kova burcu yorumunun detayları elmaelma.com'da. Astrolog Hande Kazanova 3-9 Aralık haftası Kova burcu yorumlarını bu haftanın önemli Astrolojik olayları ışığında anlattı. 3-9 Aralık Kova haftalık yorumlarına göre Kovalar rahat bir nefes alın çünkü Merkür gerilemesi sona eriyor. 6 Aralık'ta bitecek olan Merkür retrosu sonrası ise Kovalar 7 Aralık'taki Yeni Ay ile yeni bir döngüye girecekler. Merkür gerilemesi sırasında karar almakta zorlanan Kovalar için Yeni Ay rahatlatıcı bir etki yaratacak. İşte 3-9 Aralık Kova burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Bu hafta başında sinirli ve gergin olacaksınız özellikle arkadaşlarınızla konuşurken bu gerginliğinizi yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Perşembe günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin kariyer ve iş alanlarınızda 6 günden beri gerilemekteydi. Neyse ki, hem Venüs’ün bu alanlarınıza girmesi hem de Merkür’ün düzelmesiyle beraber kariyer ve iş alanlarınızda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Cuma günü bir Yeni Ay gerçekleşiyor bu Yeni Ay çevre ile ilgili önemli kararlarınızı içeren bir Yeni Ay olacak. Çevrenizi değiştirebilirsiniz, arkadaşlıklarınızla ilgili önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Girişimde bulunmak isteyeceksiniz, önemli adım atmak isteyeceksiniz ama diğer taraftan parasal yönden sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Birileri sizi kullanabilir yada siz birilerini kullanabilirsiniz. Bu dönemde aldatıcı etkilere dikkatli olmakta fayda var. Bu hafta fedakarlıklarınızın iş konusunda ön plana çıkmasına ve sizin hayatınızı etkilemesine izin vermeyin."

KOVA NASIL BİR BURÇTUR?

Organizasyonlara katılmayı, dernekler içinde görev almayı severler. Orijinal yapılarını bazen fikir bazında, bazen dış görünüşleriyle, bazen birlikte oldukları insanlarla, bazen hobileriyle, bazen de meslekleriyle ortaya koyarlar. Onlar için arkadaş canlısı, dostane, sosyal diyebiliriz. Mantıklı, analizci, kuralcı bir yapıları vardır. Bilgi, zeka ile ilgili konular, entelektüel alanlar ilgi alanları arasında yer alır. Özgürlüklerine düşkündür, kısıtlanmaktan, hareket alanının daraltılmasından hoşlanmazlar. Olayları tarafsız, objektif bir şekilde değerlendirebilirler. İçlerinde sürekli sistem karşıtı bir enerji vardır. Çeşitlilikten yanadırlar; hayatlarında insan çeşitliliği, konu çeşitliliği her türlü çeşitlilikten hoşlanırlar. Algılama kapasiteleri güçlüdür. Teknolojik gelişmelere, bilimsel konulara ilgi duyabilir, ilerici bir bakış açısı vardır. Zaman zaman ukalalıkları ve sivri dilleriyle rahatsız edici olabilirler.

Baldırlar, ayak bilekler, uyluk kısmını yönetirler. Bu uzuvlarda ortaya çıkan rahatsızlıklar, damarlarda pıhtılaşma yaratan sorunlar, kanı bozan tüm dolaşım problemleri, kramplar, varisler Kova burcu rahatsızlıklarının başında gelir.

Yorumlar