Meghan Markle'ın babası kim neden kilisede Prens Charles'la yürüyor?

Meghan Markle'ın babası kim sorusu gündemde. Nedeni ise Meghan Markle'ın babası Thomas Markle'ın düğün arifesinde skandallara karışması.

Meghan Markle'ın babası kim neden kilisede Prens Charles'la yürüyor?

Meghan Markle düğününde babası Thomas Markle'la değil kayınpederi Prens Charles ile birlikte yürüyecek. Meghan Markle'ın babası Thomas Markle kraliyet düğünü arifesinde bir dizi skandala karışmış ve yaşadığı stres sonrası kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılmıştı. Bu nedenle Meghan Markle'ın babası Thomas Markle düğüne katılamadı. Yaşanan skandal sonrası herkes Meghan'ın babası kim, neden kilisede babasıyla değil de Prens Charles'la yürüyor sorularının yanıtlarını arıyor.

Meghan Markle'ın babası Thomas Markle'ın düğüne katılmayacağının kesinleşmesi sonrası herkes peki Meghan kilisede kiminle yürüyecek diye merak ediyordu. İlk ihtimal Meghan Markle'ın annesi Doria Radlan'dı ki babası Thomas Markle'da hastaneden çocukları aracılığıyla gönderdiği mesajda Meghan'ın annesi Doria'nın kilisede görevini yerine getirecek güçte bir kadın olduğunu söylemişti. Düğünün yapılacağı Aziz George Şapeli ve Windsor Kalesi'nde son provalara katılan kraliyet ailesi çıkışta bombayı patlattı. Meghan Markle'la yarın kilisede kayınpederi Prens Charles'ın yürüyeceğii açıklandı.

Meghan Markle'ın babası Thomas Markle kimdir babası yerine Prens Charles

DAMADA TEK BAŞINA GİDECEK

Ancak Prens Charles Meghan Markle'a kilisede tüm yürüyüşü boyunca eşlik etmeyecek. Yolun yarısından sonra Meghan küçük nedimeleriyle birlikte Prens Harry'ye tek başına yürüyecek. 

Kensington Sarayı'ndan yapılana açıklamada ise Prens Charles'ın Meghan Markle'a eşlik etmekten büyük onur duyduğu dile getirildi. Açıklamada, "Prens Charles bayan Markle'a bu yolla kraliyet ailesine hoşgeldin demekten büyük onur duyuyor" denildi.  

Meghan Markle

MEGHAN MARKLE'IN BABASI THOMAS MARKLE KİMDİR 'TAM BİR DÜZENBAZ' ÇIKTI!

Meghan Markle'ın babası Thomas Markle eski bir görüntü yönetmeni ve film yapımcısı. Meghan'ın babası Thomas Markle 1945 doğumlu Hollanda-İrlanda kökenli. 1979'da Meghan Markle'ın annesi Doria Radlan'la evlenlenen Thomas Markle, 1987'de boşandı. 

Eski bir görüntü yönetmeni olan Thomas Markle, ABD televizyon tarihinin ikonik programları arasında gösterilen bir çok yapımda yer alan ünlü bir isimdi. Öyle ki 2011 yılında yılın en iyi drama görüntü yönetmeni ödülünü aldı. 

Ancak Thomas Markle için işler bundan sonra pek de iyi gitmedi. Kendi adına açtığı şirket mali olarak batınca Thomas Markle film ve dizi sektöründen çekildi. ABD'den Meksika'ya taşınan Thomas Markle küçük bir kasabada yaşamaya başladı. 

Meghan Markle ile Prens Harry arasındaki ilişkinin resmiyet kazanması sonrası Thomas Markle kimdir, Meghan'ın babası kimdir soruları paparazzilerin de gündemine oturdu. Meghan ile babası sadece eski bir kaç fotoğrafta birlikte görünüyorlardı öyle ki Meghan'ın nişan töreni sonrası bile babası ortalarda yoktu. 

Thomas Markle

THOMAS MARKLE'IN FOTOĞRAF SKANDALI

19 Mayıs'taki kraliyet düğünün yaklaşması sonrası Meghan'ın babası Thomas önce Meksika'da bir internet kafede kızı ve damadının fotoğraflarına bakarken görüntülenmişti. Daha sonra da Kaliforniya'da gecesi 70 dolara bir otelde konaklarken ve fast food restoranında yemek yeken görüntülenmişti. Hatta fotoğrafların arasında kızının düğününde giyeceği elbisenin prova anları bile vardı. Fotoğraflarda yalnız ve fakir adam olarak görünen Thomas Markle'ın kızı Samantha Markle'ın yaptığı bir açıklama ise fotoğrafların arından büyük bir skandalın olduğunu ortaya koydu. Thomas Markle'ın fotoğrafları gizlice çekilmemişti. Bir ajansla yüksek bedelleri üzerine anlaşma yapılmıştı. Skandalın basına yansıması sonrası Thomas Markle 14 Mayıs'ta hafif bir kalp krizi geçirmiş ve İngiltere'ye olan uçuşunu iptal edip hastaneye yatmıştı. Kızının düğünü sırasında hastanede ameliyata hazırlanan Thomas Markle'ın yaşananlardan dolayı utanç içinde olduğu ve kraliyet ailesi ve kızıyla karşı karşıya gelemediği konuşulmuştu. 

 

Yorumlar