Merve Taşkın bakire değilim açıklamasıyla sosyal medyayı salladı!

Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen, Merve Taşkın, bakirelik açıklamasıyla yine kendinden söz ettirdi.

Merve Taşkın bakire değilim açıklamasıyla sosyal medyayı salladı!

Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen sosyal medya fenomeni sosyetik güzel cesur paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. ''Bakire değilim'' açıklamasıyla gündeme gelmişti. Merve Taşkın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.  "Artık bakire değilim, merakımdan yaptım." diyen Taşkın, açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı. 

''YOK ARTIK'' DEDİRTEN İTİRAFTA BULUNDU 

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Merve Taşkın'dan 'yok artık' dedirten itirafta bulundu.

"ARTIK BAKİRE DEĞİLİM"

Instagram hesabı üzerinden bakirelik itirafını takipçileriyle paylaşan Merve Taşkın, paylaşımına, "Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım. Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim" notunu ekledi.

DAHA ÖNCE "SANIRIM HALA BAKİREYİM" DEMİŞTİ

Merve Taşkın, geçen günlerde Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı. Takipçilerinin her sorusunu yanıtlayan 20 yaşındaki Merve Taşkın, 'Cinsel tercihlerin ne?' sorusuna "Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim" cevabını vermişti.

merve taşkın'ın artık bakire değilim açıklaması şoke etti

 

 

 

Yorumlar