Selülit nasıl geçer bu hareketlerle istediğiniz görünüme kavuşacaksınız

Selülit nasıl geçer? Selülit için egzersizler nelerdir? Yapacağınız 3 hareketle selülitlerinize "elveda" deyin!

Selülit nasıl geçer bu hareketlerle istediğiniz görünüme kavuşacaksınız

Bazen ne kadar zayıf olursanız olun selülitlerden kurtulamıyorsunuz biliyoruz. Selülit neredeyse her kadının problemi! Biz kafanıza takmamanızı tavsiye ediyoruz; ancak "Ben selülitleri görmek istemiyorum" diyorsanız, önereceğimiz hareketler tam size göre! "Selülit nasıl geçer?" sorusunun cevabını içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

PLİE SQUAT- ÇÖMELİN VE İÇ BACAKLARINIZDAKİ YANMAYI HİSSEDİN

Pek çok kas grubunu aynı anda çalıştıran çömelme hareketi, selüliti yok ediyor. Bu hareketi için ilk olarak ayakta dik bir pozisyon alın ve bacaklarınızı omuz genişliğinde açın. Bacaklarınızı açarken ayak parmaklarınız dışarıya doğru bakmalı. Ellerinizi göğsünüzün önünde birleştirin, belinizi ve sırtınızı dik tuttarak dizlerine doğru çömelin. Tekrar ayağa kalkarken kalçalarınızı sıkmayı unutmayın.

BOOTY BRİDGE İLE KALÇALARINIZI SIMSIKI TUTUN

Kalçaları sıkılaştıran köprü hareketi için ilk olarak ayak tabanlarınız yere yapışık şekilde sırt üstü uzanın . Ellerinizi avuçlarınız yere değecek şekilde vücudunuzun iki yanına yerleştirin. Ayaklarınızdan güç alarak omuzlarınızı yerden kaldırmadan poponuzu havaya kaldırın. Poponuzu havaya kaldırırken hafifçe sıkın. Hareketi seri bir şekilde tekrarlayın.

MOUNTAİN HİKER İLE HEM KARIN HEM DE KALÇA SIMSIKI OLACAK

Vücuttaki pek çok kas grubunu aynı anda çalıştıran bu egzersiz, selülite savaş açıyor. Bu hareketi uygulamak için şınav pozisyonu alın. Karnınızı sıkarak önce sağ dizinizi olduğunuz yerde göğsünüze çekin ve tekrar başlangıç pozisyonuna dönün. Aynı hareketi sol dizinizle de yapın ve 1 dakika boyunca olduğunuz yerde sıçramaya devam edin.

Yorumlar