Terazi burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Terazi burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi. Özel hayatınız güç kazanıyor!

Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor? Terazi burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Terazi burcunu, hayatınızdaki özel kişinin duygularına yön verecek ve onu güçlendireceksiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor

''Bu haftabaşı özel hayatınızda duygusal olarak çabuk karar değiştirmeye meyilli olabilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket edecek, sevginizi daha çok güçlendireceksiniz. İş alanlarınızdaki yoğunluklarınız sizi yorarken, farklı alanlardan destek almalısınız.

Salı gününden sonra artık ilginizi daha çok özel hayatınıza, evliliğinize veya birebir ilişkilerinize kaydıracaksınız. Bu dönem ilişkileriniz size yol gösterebilir. Diğer insanlara bağlı olmak, onlardan destek görmek önem kazanabilir. Yine bu Salı sevdiğinizle aranızı düzeltmek, ilişkilerinizdeki sorunları konuşmak için harika birgün olabilir.

Cuma günü Merkür gerilemeye başlıyor. Bu süreçte ilişkilerinizdeki iletişiminizde sıkıntılara ve yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Eski bir konu yeniden gündeme gelebilir. Eski ilişkiler aklınıza düşebilir veya haber alabilirsiniz. 3 hafta boyunca ortaklı işlerinizde önemli adımlardan ve başlangıçlardan kaçının. İmza atmayın, yeni bir projeye başlamayın. Yapmak zorunda kalırsanız şartları ve koşulları birkaç kez gözden geçirin. Cumartesi günü sevdiğinizle olan ilişkinize dikkat edin. Şüpheci, eleştirel tavırlarınız özel hayatınızda gerilimlere sebep olabilir. Aranızdaki gerginliklerin sevginizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.''

Yorumlar