Yaşar İpek kimdir Berkay'a kafa atan Arda'ya çok sert tepki gösterdi!

Yaşar İpek kimdir? Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, sosyal medya hesabından Berkay'ın burnunu kıran Arda Turan'a, çok sert tepki gösterdi.

Yaşar İpek kimdir Berkay'a kafa atan Arda'ya çok sert tepki gösterdi!

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda eğlenmeye giden Arda Turan, şarkıcı Berkay'la birbirlerine girmişti. Kavganın gerekçesi Arda Turan'ın Berkay'ın eşine sarkıntılık etmesiydi. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: "Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı." Bu olayın ardından sanat camiaasından Berkay'a destek gecikmedi. Yaşar İpek'te Berkay'a destek olan sanatçılardan biriydi. Sosyal medya hesabından Berkay'ın burnunu kıran Arda Turan'a, çok sert tepki göstererek küfür etti.

berkay şahin

"NAMUSUN NAMUSUMDUR"

Instagram hesabından Berkay destek veren Yaşar İpek paylaşımına, "Kardeş bildiğim kim varsa namusu namusumdur namusuzluk edende karşısında beni bulur p... kurusu bunlar Beko'm" notunu ekledi.

berkay şahin

YAŞAR KİMDİR? 

Yaşar İpek, 22 Aralık 1980 tarihinde dünyaya gelmiştir. Diyarbakır'da hayata gözlerini açan İpek, 1983 yılı itibariyle ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşmiştir.Müziğe ve sinemaya çocuk yaşta başlayan Yaşar İpek, 6 yaşındayken ailesine ait film şirketinin yapımı olan sinema filmi ile sinemaya başlamıştır. Daha sonra, on yaşına kadar 9 adet sinema filminde cocuk yıldız olarak rol almıştır.Sonrasında vatani görevini yapmak icin askere giden Yaşar İpek, ordu evinde sevdiği işi şarkı söylemeye devam eder. Askerlik görevini yaparken, bilmediği bir yeteneği daha önüne çıkar ve hikaye yazmaya başlar, hala yazmaktadır. Bir gün kendi filmini yapmak icin halihazırda her yönüyle calısmakta ve kendini geliştirdiğini öne sürmektedir.

 

Yorumlar