Yay Ekim 2018 aylık burç yorumu

Yay Ekim 2018 aylık burç yorumu elmaelma.com'da. Yay burcu aylık yorumlarına göre bu ay Terazileri parasal konularda güzel fırsatlar bekliyor.

Yay Ekim 2018 aylık burç yorumu

Yay Ekim 2018 aylık yorumları elmaelma.com'da. Yay aylık yorumlarına göre 2018'de Yay burcunu parasal sorunlar bu ay biraz sıkabilir. Ekim 2018 için Yay burçları için yakın ilişkide olduğu kişilerle ilgili kadersel değişimler etkili olacak. Yaylar Ekim ayının sonundan Kasım ortalarına kadar arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin deriz. Yay Ekim 2018 etkilerinde Dolunay hakimiyeti var. İşte Ekim 2018 aylık Yay yorumunun detayları...Arkadaşlarınızla yapacağınız plan ve programlar Ekim başında önemli olacak. Parasal konularda yaşadığınız sıkıntılar Ekim başında sizi zorlayabilir. 5 Ekim itibariyle Venüs geriliyor. Venüs sizin kadersel alanınızda gerileyecek sevgili Yay’lar. Özellikle arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız, günlük hayatınızın rutin ilişkileri iş alanlarınızda ilişki içersinde olduğunuz insanlarla olan bağlantılarınızda kadersel bir takım etkilerle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden iş değişimi, sağlığınızla ilgili konularda ameliyat olma önemli konularda karar alma anlamında acileyetiniz yoksa bu Venüs gerilemesinde yapmamanızı tavsiye ederiz.

10 Ekim’den sonra biraz kendinizi geri plana çekiceğiniz bir döngü başlıyor. Hayatı anlamlandırmak, düşünmek, neden böyle olduğunu anlamlandırmak düşünmek neden böyle olduğunu bulmak anlamında ilginizi ve algınızı sosyallikten ziyade kendi içinize döndüreceksiniz. Belkide bu yalnızlık, bu düşünme size çok iyi gelecek çünkü hayatınızda yolunda gitmeyen konu ve olayları farketmek anlamında bu dönemi etkili bir şekilde kullanıcaksınız.

24 Ekim’deki Dolunay iş, hizmet, sağlık konularında beklenmedik ani kararları karşınıza getirebilir. İş hayatınızda çok hızlı karar alabilirsiniz yada aniden oluşacak bir olay sizin hayatınıza da etkileyebilir. Ay sonunda olumlu etkileniyorsunuz. Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde parasal olarak güzel, kalıcı sonuçlar elde edeceğiniz gibi diğer taraftanda dua’larınızın ve isteklerinizin karşılığının karşınıza geldiğini göreceksiniz.

31 Ekim’den sonra Venüs’ün Terazi burcuna geçerek gerilemesi 15 Kasım’a kadar arkadaşlarınızla olan bağlantılarınıza ve ilişkilerinize dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor.

Yay Ekim 2018 yorumları

YAY GENEL ÖZELLİKLERİ

YAY (23 Kasım – 21 Aralık)

Element: Ateş

Nitelik: Değişken

Arketipler: Genişlemek, uzatmak, keşfetmek

Madeni: Teneke, kalay, bakır

Uygun Taşı: Turkuvaz, yakut, lapis, lazuli

Uygun Meslekler: Akademisyen, gezgin, reklamcı, danışman, din adamı, yayıncı, avukat, tercüman, eğitim- öğretim, ihracat, alternatif tıp

Sonbaharın o kasvetli havasına alışmışızdır artık… Yavaş yavaş yeniyıl gelmekte ve yeniyılın tüm heyecanı ve umutları etrafı sarmaktadır. Bu hayattaki asıl amacı genişlemek, yeni şeyler keşfetmek ve araştırmak olan Yay burcu insanı, en soğuk havada bile neşesiyle, hareketli, kıpır kıpır tavırlarıyla herkesin ilgisini çeker.

Bardağın her daim dolu yanını görür, her daim yeniliklere açıktır çünkü o yeni gelen yıla göre hazırlık yapmaktadır, eskiyi çoktan bırakmıştır bile. Yerinde oturmayı sevmez, heveslidir. Küçük şeylerle mutlu olabilen Yay, şakacı, özgürlükçüdür. Yeni yerleri görmeyi ve keşfetmeyi sever. Pek çekincesi yoktur ve düşündüğünü hemen söyleme eğilimindedir. Zaman zaman iyimserliğin dozunu kaçırıp söylenen, anlatılan şeylere hemen inanabilir çünkü masalımsı ve gezgin dünyasında yalana ve iki yüzlülüğe yer yoktur. O kadar çoşku ve istekle yaşar ki, zaman zaman hal ve hareketlerinde aşırıya kaçan davranışlar gözlemleyebilirsiniz, duygularını abartarak dile getirebilirler. Soğuk kış gecelerinde insanın içini ısıtan şömine gibidir. O şömine yandıkça, karşısında durdukça anlatılan, paylaşılan ve öğrenilen bilgilerin çokluğundan başınız döner. O iyi bir anlatıcı, bilgi paylaşımcısıdır.

Güneş Yay burcunda özgürlüğü, neşeyi vurgularken, Ay Yay burcunda sezgileri ve rahatlığı öne çıkartır. MerkürYay’dayken, dağınık düşünce şekli hakim olur. VenüsYay, kısıtlanmayı ve sınırlanmayı sevmez. Mars Yay burcunda, macera peşinde koşan ve yerinde durmayan bir insandır. Jüpiter Yay’da genişlemenin ve büyümenin zenginliğidir.Satürn Yay ise, zaman zaman dogmatik düşüncelere kapısını açar. Kişi kendinden pek emin olmaz ama yıllar geçtikçe sistemini oturtur.

EKİM AYI DİĞER BURÇLAR İÇİN NELER GETİRECEK? DETAYLI AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar