Yüzdeki kırışıklıklar nasıl giderilir yöntemleri nelerdir gençlik serumu nedir nasıl uygulanır?

Kadınların takıntı haline getirdikleri konu ise ilerleyen yaşlarda yüz ve boyun bölgesinde oluşan mimik çigiler, kırışıklıklardır.

Yüzdeki kırışıklıklar nasıl giderilir yöntemleri nelerdir gençlik serumu nedir nasıl uygulanır?

Kadınların ilerleyen yaşlarda sorun haline getirmeye başladıkları yüz ve boyun bölgesinde oluşan çizgilerden kurtulmak için botoks, gerdirme gibi çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Ancak botoks veya gerdirme yöntemlerini tercih etmek istemeyenler için Dr. Yelda Bice, gençlik serumu ile yüzdeki mimik çizgilerden ve kırışıklıklardan kurtulmaknın yolu ''Gençlik serumu'' hakkında bilgilendirdi...


Ciltte kolejen üretimini tetikleyerek canlılığını sağlamak ve cilt altı yapılanmayı yenilemek için mikro enjeksiyon uygulamalarının yapıldığını belirten Dr. Yelda Bice; prp, botulinum toksina, somon dna gibi cilt yenileyici anti ageing uygulamaların uygun cilt yapısına ve kişinin ihtiyacına göre birleştirerek yapılmasının daha olumlu sonuçlar ortaya çıkarttığını belirtti. Gençlik serumu ile cilt kırışıklıklarının mimik çizgilerinin azalabileceğini, cilt altındaki yapılanmanın sağlanabilmektedir. Kişinin ihtiyaçlarını belirledikten sonra yapılan uygulamalar ile daha hızlı ve yapılanma yönünde daha kalıcı sonuçlar alınabilmektedir.

 YÜZDEKİ MİMİK ÇİZGİLER TARİHE KARIŞIYOR!

Gençlik serumu uygulamasının yüzdeki mimik çizgilerinde kullanıldığı gibi dekoltede yaş alma ve foto yaşlanma olarak belirtilen güneş hasarında ve birçok dış etkenden dolayı azalan cilt kalitesini yenilemek için kullanılmakta olduğunu belirtti. Uzman Dermatolog, “Gençlik serumu uygulaması her yaşta yapılabiliyor olmasına rağmen belirtiler oluşmadan önleminin alınması durumunda çok daha iyi sonuçlar alınıyor” diye konuştu.

Yorumlar