2019 İlkbahar Yaz sezonu saç modelleri parti topuzları yer alıyor!

2019 İlkbahar Yaz sezonu saç modasında gözler parti topuzuna çevrildi! Yeni sezonda içinizdeki yıldızı bu modeller ile sizde çıkarabilirsiniz!

2019 İlkbahar Yaz sezonu saç modelleri parti topuzları yer alıyor!

Her sezonda olduğu gibi 2019 İlkbahar-Yaz sezonunda da gözler parti topuzlarına çevrildi! Şık ve salaşlığın yanında her kombine uyum sağlayan topuz modelleri ile harika fırsatlar yaratmanın, tutku dolu yepyeni bir ruhsal güçle içinizdeki yıldızı ortaya çıkarmanın tam zamanı… Düzeyli kışkırtıcılığın yanında, tazeliğin yükselen enerjisini algılamanın, hissetmenin, uygulamanın zamanının geldiğini söyleyen Saç Tasarımcısı Orhan Bademli bu sezonda da birbirinden iddialı modellerini görücüye çıkarttı.

Saç modası da kıyafette olduğu gibi kendi içinde, yenilikleri ve total bir davranış biçimiyle insanlara yeni sunumlar veriyor. Orhan Bademli, 2019 İlkbahar–Yaz saçlarında en trend modelin parti topuzları olduğunu söylüyor. Yeni sezon tepe topuzlarının zarif ve estetik bir görünüm kazandırdığını söyleyen Bademli sihirli uygulama aşaması, ultra düz, jet formunda pürüzsüz bir bitişle oluşturulan yeni nesil topuz saç sitilinde gizemli bakışların olmazsa olmazı xxs perçem sitili son dokunuşuyla kusursuz bir hale getirilebileceğini dile getiriyor.

MODERN MİKTO KAKÜLLER

Bu sezon mikro kâküller birkaç santim kısalıyor olsa da saç kesim
modellerinde modern bir hava katıyor. Rooney Mara'dan Bella Hadid'e birçok yıldızın favorisi olan mikro kâkülleri denemeye çekiniyorsanız takma perçem saçlarla bu görünümü elde edebilirsiniz.

2019 trend saç modelleri parti topuzu

RENKLER ÖN PLANDA!

Bademli, “Bu sezonun yoğun renkleri yaza kafa tutacak. Yanık tenli esmer kadınların, derin koyu saç renkleri arasında irize akaju tonları yorumlayarak kayda değer, enteresan sonuçlar yarattığını göreceğiz. Bu arada “Bana ne yakışır?” diye araştırma yapanlar için, ünlülerin saç renkleri birçok kadına kılavuz olabilir. Tabi ki bu aşamada benim kadınlara tavsiyem “Hoşuma giden saç rengi mi olmalı” yerine ”Yeni nesil renklendirme tercihleri ile baştan çıkarıcı ve bana yakışan renkleri kullanma fırsatımı yakalamalıyım olmalıdır.” diyor.

2019 trend ilkbahar yaz modası parti topuzu

 

Yorumlar