2013 bikini modelleri ve desenleri

Bu yaz bikiniler daha çok göz dolduracak! 2013 bikini modellerinde çarpıcı desenler yer alıyor.

2013 bikini modelleri ve desenleri

Tüm yıl moda dünyasının merkezinde bulunan etnik desenler, yaz sezonunda plajlarda yerini alıyor. Hayvan baskıların vamp cazibesi, gösterişi garantiliyor adeta…

Daha sakin ama eğlenceli bir hava yakalamak isteyenler içinse yumuşak renklerle birleşen retro esintiler çıkıyor karşımıza. Marylin Monroe’nun bir döneme damgasını vuran bikinileri tüm şıklığıyla yeniden boy gösterirken, yüksek belin rahatlığını bir kez daha hatırlatıyor. Avuç içi kadar bikinileri unutun bu sene, 1950’lerin, pin-up kızlarının etkisini yaşatın diyor moda devleri tasarımlarıyla…

Pastel renkler her yaz olduğu gibi bu yaz da başrol oynuyor. Yine de bronz teni vurgulamak için neon renklerin ne kadar ideal olduğunu söylemek gerek. Klasik çizgiden vazgeçemeyenler içinse, siyah bikiniler yerlerini almış durumda.

Bikinileri tamamlayan aksesuarları da unutmamalı tabii! Kış sezonunda olduğu gibi yaz sezonunda da gold detaylar ön planda. Büyük kelepçe bileklikler, plaj şıklığına eşlik ettiğinde ayrı bir ihtişam sunmakta.

Peki vücut şeklinize en uygun bikini hangisi? Üzerinizde en iyi taşıyacağınız bikiniyi bulmanıza yardımcı olacak önerileri görmek için tıklayın!

Yorumlar