2019 yaz makyaj trendleri arasında güneş koruyucu kullanmak şart!

2019 yaz makyajı trendleri arasında güneş koruyucu ürün kullanarak hem teninizi güneşin zararlı ışınlarından koruyun hem de güzelliğinizden ödün vermeyin!

2019 yaz makyaj trendleri arasında güneş koruyucu kullanmak şart!

Makyaj severlerin yakından takip ettiği 2019 yaz makyajı trendleri arasında güneş koruyucunun önemli bir yeri var! Doğal güzelliğin oldukça popüler olduğu şu dönemlerde yaz makyajı trendlerinde de geçerliliğini korumaya devam ediyor. Ancak yaz makyajı yaparken unutulmaması gereken aşamalar hakkında ünlü makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, yaz makyajının püf noktalarını MAG için anlattı. Doğal güzelliğini ön plana çıkarmak için ufak dokunuşların sırrını paylaştı. İşte 2019 yaz makyajı trendleri hakkında bilinmesi gerekenler.

Doğal güzelliğinizi ortaya çıkaracak ufak dokunuşlarla, doğru ürünleri minimum şekilde uygulayarak, yok gibi görünen bir ten makyajıyla güne başlanabileceğini paylaştı. Makyajı uygulamadan önce mutlaka güneş koruyucu içeren ürünleri tercih etmek gerektiğini anlatan Akpınar, güzel bir cilde yapılacak en iyi yatırımın, güneşin zararlı ışınlarından korumaktan geçtiğini belirtti. Fondötenin altına uygulayacağınız yüksek faktörlü güneş kremi yağlı veya suya dayanıklı değilse, makyajınız da aynı doğrultuda kalıcı olmaz ve akar. Bu yüzden fondötenin altına mutlaka suya dayanıklı bir güneş kremi kullanmalısınız.

Yaz Makyajı Trendleri Arasında Neler Var?

Plaj makyajında ince yapılı fondöten, bb krem veya renkli güneş koruyucuların daha etkili olduğunu belirten Hamiyet Akpınar, yaz aylarında yoğun ten makyajı yerine doğal ve sade görünümler tercih etmeniz gerektiğinin önemle altını çizdi. Her zaman ve her yerde en güzel görünen cildin, en nemli cilt olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın! Yazın cildimiz su kaybettiği için bol su tüketmelisiniz ve cildinizi yoğun bir şekilde nemlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.

Yorumlar