İstinyePark Sephora mağazası, 7-15 Ekim tarihlerinde makyaj tutkunlarını bekliyor

Amerikalı dövme sanatçısı Kat Von D’nin makyaj koleksiyonu, İstinye Park Sephora mağazında 7-15 Ekim tarihleri arasında tanıtıma çıkıyor.

İstinyePark Sephora mağazası, 7-15 Ekim tarihlerinde makyaj tutkunlarını bekliyor

Miami Ink ve LA Ink izleyenlerin yakından tanıdığı ünlü Amerikalı dövme sanatçısı Kat Von D’nin heyecanla beklenen makyaj koleksiyonu, Sephora iş birliği ile artık Türkiye’de…

İstinyePark Sephora mağazasının önünde 7-15 Ekim tarihleri ve saat 12:00 – 22:00 arasında kurulacak görkemli kapsülde, Kat Von D’nin göz alıcı vegan makyaj koleksiyonu deneyimi hayranlarına sunulacak.

Kısa sürede dünyanın ilgisini çeken çarpıcı koleksiyon, Sephora ile Türk kozmetik tutkunlarına ulaşıyor. 7-15 Ekim tarihleri ve saat 12:00 – 22:00 arasında İstinyePark Sephora mağazasının önünde kurulacak kapsülde Sephora’nın profesyonel makyaj artistleri konuklarına cesur ve artistik bir makyaj deneyimi yaşatacak ve bu deneyim video ile resmedilecek.

#BenimTavrımBenimMakyajım sloganı ile kendini ortaya koyan marka tarzı ve tavrı olan makyaj severlerin vazgeçilmezi olacak.

“Kalıcılık”, “Yoğun pigmentasyon” ve “Kapatıcılık” özellikleriyle öne çıkan Kat Von D’nin makyaj koleksiyonunu ilk deneyimleyenlerden olmak için ajandanızda yer açmayı unutmayın.

Kat Von D makyaj koleksiyonunu keşfedebileceğiniz mağazalar ;

Agora, Akasya, Alsancak, Akmerkez, Ankamall, Aqua Florya, Capacity, Demirören İstiklal, Forum Bornova, Gordion, İstinyePark, Kanyon, Korupark, Nişantaşı, Palladium, Panora.

Yorumlar