2018 kış bot ve çizme trendleri cesur tasarımlar severler buraya!

2018 kış bot ve çizme trendleri ile modellerini Ayakkabı Dünyası Ürün Direktörü İlknur Sürsal elmaelma.com okurları için anlattı.

2018 kış bot ve çizme trendleri cesur tasarımlar severler buraya!

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı bugünlerde yeni sezon çizme ve bot ürünleri, ayakkabı tutkunlarına göz kırpmaya başladı. Soğuk kış günlerinde tarzıyla görenlerin içini ısıtmak isteyenleri cesur ayakkabı tasarımları bekliyor. 

Ayak seslerini duymaya başladığımız kış aylarının en belirgin trendleri ayakkabı meraklılarını etkisi altına alıyor. Birbirinden şık çizme ve bot modelleri bize göz kırparken ayakkabı modasında neler var neler yok merak edilen konuların başında geliyor. Ayakkabı Dünyası Ürün Direktörü İlknur Sürsal, henüz kış için yeni bot ve çizme almamış olanlar için sezonun öne çıkan trendlerini değerlendirdi.

KADİFE VE RUGAN YILI OLACAK

2018’in cesur tasarımların ve çeşitliliğin yılı olacağını belirten Sürsal, “Kadife kısa botlar, süet diz üstü çizmeler, rugan sivri burun botlar ve çok daha fazlası 2018 kışında sıklıkla karşımıza çıkacak. Topuklu modellere baktığımızda; farklı renklerde topuklar, taşlarla süslü topuklar, metalik topuklar gibi pek çok seçenek yer alıyor. Bir kaç sezondur tercih edilen tokalı ve püsküllü botlar en çok tercih edilenler listesindeki yerini korumaya devam ediyor. Her tarzı tamamlayabilen kısa bot modelleri, sportif bir kombin için cool bir görünümü vurgularken, şık bir kombinde sadeliği öne çıkarıyor” dedi.

POSTALLAR VE BEYAZ BU YILIN TRENDİ

Bu kış ayakkabı tutkunlarını ışıltılı, zengin çeşitleri olan bir sezonun beklediğini belirten Sürsal, “Kışın dondurucu günlerinde altı kalın, soğuğa geçit vermeyen bir çift postaldan daha iyisi olamaz. Bu kış postallar, cool şıklıktan ilham alıyor ve bazen burnu sivrilterek bazen topuğu yükselterek alışılmışın dışına çıkıyor. Modası asla geçmeyecek bir diğer model diz üstü çizmeler bu sezon da revaçta. Kış aylarının en çok tercih edilen modellerinden biri olan çizmeler, bu sene dizüstü boylarda ve çorap tarzı bacağı saran halleriyle daha çok ön plandalar. Kadife, süet veya deri çizmelerle kışın soğuk günlerinde şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu yıl botlarda genellikle siyah ve metalik renkleri göreceğiz. Kış aylarında da popülerliğini koruyan beyaz da göz dolduran renkler arasında yer alıyor. Uzun çizmelere baktığımızda geniş bir renk skalası bizi bekliyor. Son dönemde hızlı yükselişi ile dikkat çeken kadife trendi, 2018 kış ayakkabı modasında kendini gösteriyor. Parıltılı modeller ise bu yıl hiç olmadıkları kadar baskınlar” dedi.

Yorumlar