2018 Temmuz Başak yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

Başak burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. Başak Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz Başak burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Başak burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay Başak burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. Başak burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Başak burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması Başak burcunu iş ve özel hayat konularında etkileyecek. 27 Temmuz'daki Ay tutulması ise Başakları iş hayatında duygusal kararlara doğru çekebilir, dikkatli olun. 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Başak burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesinde Başak burçları yeni kararlar almaktan kaçınmalı. Başak Temmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu Başak burcu aylık yorumları haberimizde. 

"Hayatı anlamlandırmak, plan yapmak, dinlenmek istediğiniz bir döngü içersindesiniz ama sosyal çevrenizdeki hareketlilik ve hızlılık buna çok da imkan vermeyebilir sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. 

Arkadaşlarınızla beraber yaşadığınız bir takım olaylar sizi net bir şekilde aydınlatacak. 5 Temmuz’da yine sosyal çevrenizden göreceğiniz desteklerle şanslı, mutlu ve iyimser hissedeceksiniz.

10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, iletişimsel işlerinizde ve yakın çevre konularınızda bir rahatlama hissedeceksiniz bu dönem sonrasında sosyal medya’yı kullanmak yada iletişimsel işlerinizin üzerine düşmek içinde şanslı bir döngüye merhaba diyeceksiniz. 10 Temmuz’dan sonra kendinizi değiştirmek, görüntünüzü değiştirmek, belki alışverişe çıkmak, sosyalleğinizi arttırma gibi etkileriniz devrede olacak. Siz kendinizi önemsedikçe insanlar da sizin üzerinize daha fazla düşebilir sizi daha fazla çekici bulabilirler.

GÜNEŞ TUTULMASI

13 Temmuz’da oluşacak güneş tutulması sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşiyor çevrenizi değiştirebilirsiniz, özel hayatınızda alacağınız bir karar yada özel hayatınızdaki bir insanın sizin üzerinizde yapacağı bir etki çevresel olayları karşınıza getirebilir. İşinizi değiştirebilir, özel hayatınızdaki insanı değiştirebilirsiniz, çevrenizi değiştiriyorsunuz ama bu yeni çevre size yeni kapılar aralıyacak.

MERKÜR GERİLEMESİ

26 Temmuz’da merkür gerilemeye başlıyor ve merkür eski konuları yeniden karşınıza getirecek daha önceden çözmediğiniz ne varsa bu Merkür gerilemesinde bunu çözmek durumundasınız sevgili Başak’lar. Hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlardan uzak durun, daha önceden yaptığınız tamamlamadığınız işleri bitirmeye çalışın.

AY TUTULMASI

27 Temmuz’daki ay tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek yani iş hayatınızda duygusal kararlar devrede olabilir ani atılımlara da meyilli olacaksınız. Bu dönemde tepkinizi, öfkenizi kontrol etmeye çalışın özellikle de sağlığınızı ihmal etmeyin.

Yorumlar