2018 Temmuz Yengeç yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

Yengeç burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. Yengeç Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz Yengeç burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Yengeç burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay Yengeç burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. Yengeç burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Yengeç burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması Yengeç burcuna unutulmaz bir ay yaşatabilir. Özellikle doğum günü 13 Temmuz'a yakın tarihlerde olan Yengeçler için. 27 Temmuz'daki Ay tutulması ise Yengeçleri parasal alanlarda etkileyecek. 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Yengeç burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesi Yengeç burçlarının ticari alanlarda ve anlaşmalarda dikkatli olmaları gereken bir döneme sokuyor. Yengeç Temmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu Yengeç burcu aylık yorumları haberimizde. 

"Bu ay sizin için önemli bir ay çünkü önemli girişimleriniz, atılımlarınız adına sizi destekleyecek sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. 

Diğer taraftan 13 Temmuz’da bir Güneş tutulması gerçekleşecek eğer doğum gününüz 13 Temmuz artı, eksi üç gün yakınındaysa bu seneyi diğer senelere nazaran unutamayacaksınız hayatınızda büyük değişimler oluşabilir. Bu değişimler sizi zorlayacak elbette, rahatlıkla gelmeyecek bir mücadele gerektirecek ama bunun sonucunda geriye dönüp baktığınızda aslında hayatınızda olması gereken konu ve olayların olduğunu farkedeceksiniz.

5 Temmuz şanslı tarihlerden bir tanesi özellikle özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde çocuklarınızla olan bağlantılarınızda, sanatsal işlerinizde, girişimlerinizde hayat sizi destekleyecek. 10 Temmuz’da jüpiter’in düzelmesi şansınızı arttıracağınız bir döngü içersine girdiğinizi de gösteriyor.

MERKÜR GERİLEMESİ

26 Temmuz’da Merkür geriliyor. Merkür sizin para alanlarınızda gerileyecek bu yüzden önemli ticari bir takım atılımlarınız, parasal yatırım yapacaksanız eğer Merkür gerilerken bunları yapmamanız önemli olacak.

AY TUTULMASI

27 Temmuz önemli bir tutulma yaşanacak Ay tutulması. Bu tutulma sizin ortak para alanlarınızı tetikleyecek, bir borç yada ödemenin gündeme gelmesi, eşinizin yada partnerinizin hayatında bir takım değişimlerin olması ve sizin bu konuya vereceğiniz tepkiler, beklenmedik olaylarla beraber bu Ay tutulmasında hayatınızı ve etrafınızda olup biten olayları şekillendirecek sevgili Yengeç’ler. Hayatınızda değişimlere şimdiden yavaş yavaş yer açmaya özen gösterin.

Yorumlar